banner113

Dünya Şampiyonları Kızıltepe’de

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığının ‘Tecrübe Konuşuyor’ Projesi, Dünya Şampiyonu sporcuların katılımı ile bugün Kızıltepe Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Dünya Şampiyonları Kızıltepe’de

Mardin Kızıltepe ilçesi Gençlik Merkezi'nde düzenlenen ‘Tecrübe Konuşuyor’ Programına Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davuldu, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Mardin Gençlik Hizmeteri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu, Dünya Taekwondo Şampiyonu Mevlüt Tekcan, Dünya Kickboks Şampiyonu Başak Erdem ve Dünya Judo Şampiyonu İlknur Kobaş Tepe katıldı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve TRT'nin efsane sunucusu Yalçın Çetin'nin moderatörlüğünde yapılan ve Branşlarında Dünya Şampiyonlukları kazanmış olan taekwando’cu Mevlüt Tekcan, Judocu İlknur Kobaş Tepe judo ve kick box sporcusu Başak Erdem’in katıldığı “Tecrübe Konuşuyor” projesi kapsamında milli sporcular, gençlerle bir araya gelerek bilgi ve birikimlerini paylaştılar.

 

Tekcan, Erdem ve Kobaş gençlerle tecrübelerini paylaşıp önerilerde bulundu. Dünya şampiyonu milli sporcular öğrencilerin sorularını yanıtladıktan sonra mini bir gösteri sundular.

 

‘Tecrübe Konuşuyor’ Projesi kapsamında Kızıltepe’de düzenlenen etkinlikte ilçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’de proje ile ilgili kısa bir konuşma yaparak öğrencilerden derslerini aksatmadan spora daha fazla zaman ayırmalarını istedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 20:02

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER