banner113

Dünya Kupasında İlk Sporcumuz

Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun 2014 faaliyet programında yer alan Issf Dünya Kupası 04-13 Haziran 2014 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde yapılacaktır.

Dünya Kupasında İlk Sporcumuz

Daha önce 2013 yılında Hırvatistan’da yapılan Avrupa Şampiyonasına da Mert VURAL ve N. Hakan ABAKUŞ katılarak Mardin’den Avrupa Şampiyonasına katılan ilk sporcumuz olmuştu. Sporcumuz Mert VURAL ilk kez Dünya Kupasına katılan sporcumuz oldu. Sporcumuzun daha önce takım arkadaşlarıyla bitlikte Türkiye Rekorları, Gençlik ve Spor Kupası birinciliği, Takım olarak Türkiye 1. likleri, 50m. Yat Atışı Türkiye Rekoru ve birçok başarıya imza atmıştır.

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sn. Mustafa KUZU “ Son zamanlarda Atıcılık dalında 6 tane Türkiye Rekoru bizim Sporcularımızın elinde. Aziz KARA ve Yunus Emre GÖKALEMİN de Milli Takıma çağırıldı. 2011 yılında hiç Milli sporcu olmayan Mardin’den Sadece Atıcılık dalında 4 Milli sporcumuz mevcut durumda. Fakat hedefimiz Mert VURUL ve N. Hakan ABAKUŞ’ un Brezilya’ da ki 2016 Olimpiyatlarına gitmeleri. Umarım bu ilki de başarırlar. Sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2014, 10:08

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER