Cevhertepespor'da Hedef Yine Galibiyet

Voleybol 1.Ligi ekibi Cevhertepespor Voleybol takımı pazar 13'te Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak..

Cevhertepespor'da Hedef  Yine Galibiyet


Türkiye Voleybol 1. Ligi B grubunda mücadele eden Mardin temsilcisi Cevhertepe spor Voleybol takımında hedef kendi sahasında Hatay Büyükşehir Belediye spor maçından galibiyet ile ayrılmak.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu 2019-2020 Voleybol sezonunda 1. Jig B grubunda mücadele eden Mardin temsilcisi Kızıltepe takımı Cevhertepe spor voleybol takımı bu hafta kendi sahasında konuk edeceği Hatay Büyükşehir Belediye spor voleybol takımını yenerek geçen hafta deplasmanda kazandığı Gümüşhane Torul Spor voleybol maçından sonra galibiyet serisini sürdürmeği amaçlıyor.

02 Şubat Pazar günü saat Kızıltepe Toki Özcan Yıldız spor Salonunda saat 13.00’te Hatay Büyükşehir Belediye spor ile karşılaşacak olan Cevhertepe spor voleybol takımı Forma sponsoru As Spor’un Beyaz forması ile sahada yer alacak.

Cevhertepe spor voleybol takımının başkanı Turgut Cevheroğlu, İş adamları ile kamu kurum ve kuruluşlarını Mardin ilini 1. Lige temsil eden Kızıltepe takımına sahip çıkıp destek olmaları için çağrıda bulundu. Başkan Cevheroğlu ayrıca yarın oynanacak Hatay Büyükşehir Belediye spor karşılaşmasına tüm sporseverleri davet ederek takımlarına destek vermelerini istedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2020, 22:34

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER