Bir Gelecek Mardinli Sporcularla Beraber

Birevim tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Mardin’li sporculara masa tenisi ve ekipmanı desteği sağlandı.

Bir Gelecek Mardinli Sporcularla Beraber
Birevim, BEKA (Beşeri ve İktisadi Kalkınma) Derneği ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu iş birliğiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde Bir Gelecek Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Mardin’de faaliyet gösteren sporculara masa tenisi ve ekipmanı desteğinde bulunuldu.

Program, heyetin valilik ziyareti ile başladı. Ziyarette Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürü Hadi Çomaktekin, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün, BEKA Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Emrah Çiftçi ve  Ali Köroğlu hazır bulundu.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, gençlerin ve çocukların eğitimlerine sağladıkları katkıdan  dolayı Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye, Mustafa Alpay’a, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Fatih Karaca’ya ve beraberindekilere teşekkür etti

Program daha sonra Mardin Atatürk Spor Salonu’nda devam etti. Burada bir konuşma yapan Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay: “Gençlerimizin eğitimi bizler için önceliklidir. Bu amaçla gecemizi gündüzümüze katıp il, ilçe ve belde ayrımı yapmadan gençlerimizi dinliyor ve onlara yardımcı olmaya çalıyoruz. Masa tenisi ve ekipmanı desteğinin 9.programını Mardin’de gerçekleştirdik. Sporcularımıza hayırlı olmasını temenni ederim. Bizlere destek veren Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye Mardin Valimize, Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Fatih Karaca’ya, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün’e ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüze teşekkür ediyorum.”dedi.

Program plaket takdimi ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2020, 20:37

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER