banner113

Azad Türkiye Kros Finalinde Koşacak

Mardin Artuklu Anafartalar Ortaokulu 8 sınıf öğrencisi Azad Demirtaş Okullar Arası Türkiye Kros Şampiyonası Finalinde yarışacak tek sporcumuz oldu.

Azad Türkiye Kros Finalinde Koşacak

Okullar arası Grup yarışmaları 16 Ocak 2016 tarihinde Adana’da yapıldı. Yarışmada Mardin ilimizi temsil eden Azad Demirtaş grup Yarışması’nda 102 sporcu arasından 3. olarak kürsüye çıkarak bronz madalya kazandı. Bu sonuçla Türkiye Kros Şampiyonası Finali’nde İlimizin tek temsilcisi Azad oldu.

 Anafartalar Ortaokulu Müdürü Hayrettin Sincar ve Beden Eğitimi öğretmeni İbrahim Tekin yaptıkları açıklamada sporcumuz Azad Demirtaş’ın Madalya alması bizi sevindirdi. Okulumuz olarak kendisiyle iftihar ediyoruz. Adana’da düzenlenecek olan Türkiye Kros Şampiyonası Finalinde Azad Demirtaş’a başarılar diliyoruz.

Anafartalar Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Tekin ve Okul yönetimi olarak Mardin Atletizm spor kulübü başkanı Mehmet Münir Cura’nın okulumuzu Atletizm dalında pilot okul seçerek 9 yıldır öğrencilerimizi yetiştirmekte ve destek vermektedir. Okulumuz yıllardır Atletizm ‘de ve diğer branşlarda önemli başarılar elde etti. Mardin Atletizm Spor Kulübü yönetimine teşekkür ederiz. Kulüp başkanı Cura yaptığı açıklamada Azad Demirtaş 5 yıldır Mardin Atletizm Spor Kulübünün sporcusu olarak yarışmalar ’da birçok başarı elde etti. Bu hafta sonu Adana’da yapılacak olan Kros Finali önemini dile getirerek 4 farklı gruptan Finale gelecek yaklaşık 110 sporcu ile Azad yarışacaktır. Azad Demirtaş gelecek vadeden sporcularımızdan birisidir. Kulüp Başkanı Cura Anafartalar Ortaokulu Müdürü Sayın Hayrettin Sincar ve Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Tekin’e teşekkür ederek çalışmalarımıza önemli destekler verdiler. Kulüp olarak Anafartalar Ortaokulu ve Saraçoğlu mahallesinde bulunan genç ve çocuklar ile çalışmalarımız devam edecektir dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2016, 10:17

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER