banner113

Atletizm’ de Büyük Başarı

Yeni yeteneklerin Türk Atletizmine kazandırılması amacıyla Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Türkiye Genelinde sekiz bölgede düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi’nin 2. Kademe yarışları tamamlandı.

Atletizm’ de Büyük Başarı

Atletizm kompleksi kros parkurunda yapılan müsabakalar çok çekişmeli geçti. Müsabakalarda dereceye giren takım ve sporcular Aralık ayı içerisinde Çorum da yapılacak olan Türkiye Finaline katılmaya hak kazandılar.

Yıldız Erkekler Ferdi Sıralaması 3 Kilometrede Sporcumuz Selim SEVEN 10:27’ lik derece ile üçüncü olurken MARGENÇ Atletizm takımımız Güneydoğu bölgesinde üçüncü olarak Aralık ayı içerisinde Çorum da yapılacak olan Türkiye Finaline katılmaya hak kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN “ Türkiye genelinde düzenlenen bir şampiyonada hem ferdi olarak hem de takım olarak üçüncülük kazanmak büyük bir başarıdır. Elde ettiğimiz başarılar disiplinli çalışmaların sonucudur ve İlimizde spor adına yapılan çalışmaların ve yaptığımız çalışmaların geldiği noktanın açık bir göstergesidir bundan sonra çok daha büyük başarılara imza atacağımıza gönülden inanıyorum. Sporcularımızı ve Antrenörlerini tebrik ediyor ve başarılarının devamı diliyorum.” dedi

Mardin Atletizm İl Temsilcisi ve Antrenörü Muhammet ÇEKİN “ Sporcumuz Selim SEVENİ ve MARGENÇ Atletizm takımı elde ettikleri dereceden dolayı tebrik ediyorum. Bu başarılar tesadüf değildir çok zor çalışmaların bir eseridir. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve her zaman bizi destekleyen İl Müdürü Sayın Hadi ÇOMAKTEKİN’ e teşekkür ediyorum. “ dedi

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2015, 09:26

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER