banner113

AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Kızıltepe Barışspor 'u Ziyaret Etti

AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Kızıltepe Barışspor 'u Ziyaret Etti Ziyarette AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey Kızıltepe Barışspor'u şampiyon olmasından dolayı tebrik etti. Şahkulubey şu açıklamlarda bulundu.

AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Kızıltepe Barışspor 'u Ziyaret Etti

AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Kızıltepe Barışspor 'u Ziyaret Etti 

 Ziyarette AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey  Kızıltepe Barışspor'u şampiyon olmasından dolayı tebrik etti. Şahkulubey şu açıklamlarda bulundu.

"Gençlerimizin spor yapması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü gençlerimizin kahvehane ya da internet kafelerde zamanlarını boşa geçirmelerine gönlümüz razı değil" dedi.

Kızıltepe Barışspor Kulübü Başkanı Nihat Turan da yaptığı konuşmada, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek milletvekili Şahkulubey 'in kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kızıltepe Barışspor Kulübü Basın Yayın Sözcüsü Emine Avcı ise şu açıklamlarda bulundu; AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey , daha önce bize Mardin’deki tesisi kullanmak icin yardımcı olmuştu,ona teşekkürlerimizi sunmak icin davet ettik. Davetimizi kabul ettiği için dip geldi.teşekkür ederiz.Ayrıca milletvekilimizin
 Anneler gunünü kutlarız.Kurulumuzun birinci yılında en az 150 lisanslı gencimiz var , sporcularımıza elimizden gelen maddi manevi desteğimizi esirgemedik. Planlarımızda baris spora indirim kartı çıkarmakda var.En yakın zamanda  Şampiyonluk gecesi hazırlamak için uğraşıyoruz.Bu şampiyonluk gecesinde tüm mülki amirlerimizi ve tüm sporseverleri davet edecez”dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey’e  adının yazılı olduğu  forma hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2012, 01:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
memet memet
memet memet - 12 yıl Önce

vay be ne kadar sporu seven vekilimiz varmı baalım yarın barıs spor destege gittigi zaman ne kadar para verecek ozaman görürüm mutlu tabloyu..umarım beni utandırır vekile hanım..

kızıltepeli
kızıltepeli - 12 yıl Önce

inşallah barış spor şeytanın bacağını kırıp 3 lige gidecektir tek tewmennimiz o kızıltepe yapamadı o yapar inşallah

SIRADAKİ HABER