banner113

12'nci Uğur Kaymaz Turnuvası Final Maçı İle Sonlandı

Mardin Kızıltepe Eğitim Sen Temsilciliği tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uğur Kaymaz Futbol Turnuvasının birincisi Hedef 657 Dershanesi oldu.

12'nci Uğur Kaymaz Turnuvası Final Maçı İle Sonlandı

Kızıltepe Eğitim Sen Temsilciliği tarafından bugün 12'ncisi düzenlenen Uğur Kaymaz Futbol Turnuvası yapılan final maçı ile sona erdi. 63 takımın mücadele ettiği turnuva Arin Mirxan ve Diyar Bagok şahsında Kobanê'nin özgürlüğüne adanırken turnuvada toplanan gelirlerin Kobanê'nin inşası için kullanılacağı kaydedildi.

Bugün final maçı oynanan turnuvada Hedef 657 Dershanesi ve TOKİ İlköğretim Okulu karşılaşması gerçekleşti. Karşılaşmaya Uğur Kaymaz'ın annesi Makbule Kaymaz, DBP, HDP Mardin il ve ilçe yöneticileri, Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Sevinç Bozan'ın yanı sıra çok sayıda kişi katıldı. Bir dakikalık saygı duruşu ile başlayan final maçında yaşanan beraberliğin ardından takımlar penaltılara gitti. Penaltılar sonucunda  Hedef 657 Dershanesi 6-2'lik skorla galip ayrıldı.

Turnuva sonrasında 1'inci takıma DBP Mardin İl Eş Başkanı Ömer Öcalan, 2'inciye Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Sevinç Bozan ve 3'üncü takıma ise HDP Kızıltepe İlçe Eş Başkanı Lokman Yaşar kupayı takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2015, 08:01

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER