banner113

Yıldırım;Tüm Halkların Özgür Ve Eşit Bir Şekilde Yaşamalaları İçin Bu Seçim Çok Önemlidir.

HDP Mardin Milletvekili adayı Gülser Yıldırım, 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Mardin’in Kızıltepe ilçesinde mahallelerde yurttaşlarla bir araya geldi

Yıldırım;Tüm Halkların Özgür Ve Eşit Bir Şekilde Yaşamalaları  İçin Bu Seçim Çok Önemlidir.

7 Haziran seçim çalışmalarının devam ettiği Kızıltepe ilçesinde HDP Mardin Milletvekili adayları esnaf ve yurttaş ziyaretlerine devam etmektedir. Ziyaretler kapsamında HDP Mardin Milletvekili aday Gülser Yıldırım, Kızıltepe İlçesi Aşitî Mahallesi’nde yurttaşlarla bir araya geldi. Yapılan ziyarette Yıldırım’a, DBP, HDP Kızıltepe ilçe örgütü, KJA, HDP’nin seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla gelen YNK Parti çalışanı, Kızıltepe Belediyesi eş Başkan yardımcısı ve çok sayıda kişi eşlik etti. Mahalle ziyaretinde Kızıltepe Şehit Alki Temel Kültür Merkezi arbane grubu arbaneleri ile eşlik ederken mahalle aralarında yurttaşlarla bir araya gelen Yıldırım, 7 Haziran seçiminin önemine vurgu yapan konuşmalar yaptı. Kürt halkının yanı sıra tüm halkların özgür ve eşit bir şekilde yaşamalaları  için bu seçimin kendileri için büyük bir önem arz ettiğini sözlerinde belirten Yıldırım, aynı zaman da Kürt kadınlarının da yıllardır verilen özgürlük mücadelesindeki yerlerine dikkat çekti. Özellikle HDP’nin  kadınlara verdiği öneme dikkat çeken Yıldırım, kadınların yıllardır verdiği mücadeleyi mecliste te vermesi gerektiğini söyledi.

 

Yurttaşlar tarafından zılgıtlar ve sloganlarla karşılanan Yıldırım ve beraberindekiler kimi zaman arbaneler eşliğinde yurttaşlarla beraber halaya durdu. Ziyaret alkışlar eşliğinde son buldu.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 23:33

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER