banner113

STK’lar Miiletvekili Seçiminde Biz De Varız Dediler

Ak Parti Mardin İl Teşkilatı, 7 Haziran'da Yapılacak 25. Dönem Milletvekilliği Seçimleri İçin, Sivil Toplum Kuruluşlarına Yönelik Temayül Yoklaması Yaptı.

STK’lar Miiletvekili Seçiminde Biz De Varız Dediler
AK Parti Mardin İl Teşkilatı, 7 Haziran'da yapılacak 25. dönem milletvekilliği seçimleri için, sivil toplum kuruluşlarına yönelik temayül yoklaması yaptı.
Mardin Öğretmenler Evinde yapılan temayülde, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,Mardin'de aday olarak görmek istediği 6 kişiyi belirlemek üzere, sandık başına gitti.
AK Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu, yaptığı açıklamada, AK Parti milletvekilli adaylarını belirleme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.
Kentteki çeşitli sivil toplum kuruluşları, vakıflar ve derneklerin bu sürece dahil edildiğini belirten Uncu, AK Parti'nin istişare kültürünü, demokrasi kültürünü en güzel şekilde yaşattıklarını, bunun en güzel örneğininde şimdi sergilendiğini söyledi.
Uncu, şöyle dedi:
" Bu noktada öncelikle kendisine gelen temayül sonuçları, mülakat komisyonu raporları, ara komisyonun değerlendirmeleri, kamuoyu yoklamaları anket sonuçları önlerine gidecek. Mardin'da şehrin görüşünü alınacağı bu temayül yoklaması sonuçları da üst kurul tarafından değerlendirmeye alınacak. Bugün bu oylamayla AK Parti istişarenin en güzel örneğini gerçekleştiriyor."

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 13:28

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER