Sivil Toplum Kuruluşları Vekilini Seçiyor

1 Mart'ta teşkilatlarının görüşlerine başvuran Ak Parti Mardin İl Başkanlığı şimdi de, Mardin merkez ve tüm ilçelerde mevcut bulunan sivil toplum kuruluşlarının görüşlerine başvurmak amacıyla temayül yoklaması yapacaktır.

Sivil Toplum Kuruluşları Vekilini Seçiyor

Konuyla ilgili bazı açıklamalarda bulunan Ak Parti Mardin İl Başkanı Av.Bahattin Uncu; Ak Parti'nin aday belirleme sürecine sivil toplum kuruluşlarını dahil etmesinin önemli bir adım olduğunu belirtti.

Uncu"07. Haziran 2015 tarihinde yapılacak milletvekili 25.Dönem Genel Milletvekili Seçimi münasebetiyle  AK Parti Genel Merkez Yönetim Kurulunca  alınan prensip kararı gereğince illerde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının temayüllerini  tespit amacıyla bir çalışma başlatılmıştır. Buna göre ;23. Mart 2015 tarihinde AK Parti İl Başkanlığında kurulacak sandıklarda  yönetim kurulunuz  asil listesindeki başkan ve yöneticileriniz milletvekili olarak görmek istedikleri en fazla 6 ismi yazarak oy kullanabileceklerdir.Oylama 23 Mart 2015 Mardin Öğretmenevi'nde  saat 09.00 da başlayacak ve 17.00 de bitecektir.Kamu  oyunun eğilimini tespit amaçlı oylamaya katılımınız dileğiyle saygılar sunarım"dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 17:26

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER