banner113

Nuhoğlu'ndan kadınlara 'Pembe Otobüs' müjdesi

Saadet Partisi Mardin Artuklu Belediye Başkan Adayı Şakir Nuhoğlu, göreve seçildikleri taktirde Mardinli Kadınlara hizmet vermek üzere Pembe Otobüs uygulamasını getireceklerini söyledi.

Nuhoğlu'ndan kadınlara 'Pembe Otobüs' müjdesi

Yenişehir'de bulunan Seçim Koordinasyon Merkezinde yapılan katılım töreninin ardından partililere hitap eden Saadet Partisi Mardin Artuklu Belediye Başkan Adayı Şakir Nuhoğlu. göreve geldikleri taktirde Mardin'de bugüne kadar ihmal edilen hizmetleri en güzel hizmetlerle telafi etme yoluna gideceklerini söyledi.

 

Hizmet alanında özellikle Mardin'deki kadınlara özel ve ayrıcalıklı hizmetlerde bulunacaklarını belirten Nuhoğlu, Kadınların Şehir içinde daha rahat seyahat edebilmesi İçin “Pembe Otobüs” hizmetini uygulamaya koyacaklarını söyledi.

 

Kadınların yoğunlukta olduğu Seçim Koordinasyon Merkezi'nde Kadınların toplumdaki yeri ve önemini anlatan Nuhoğlu, Mardin'de belediye hizmetlerinde ulaşım konusunda büyük sıkıntılar yaşandığını anlattı.

 

Artuklu'da göreve talip olan ve referansı sadece hizmet olan bir belediye başkan adayı olarak ilk yapacakları işin kadınların daha rahat bir sosyal alana sahip olmasını sağlamak olacağını belirten Nuhoğlu: "Kadınlarımız Artuklu'da hizmeti bizim dönemimizde görecektir. Bir keşmekeş olan şehir içi ulaşım yollarını biz rahatlatacağız. Yeni düzenlemelerde bulunacağız. Bu durumda isteyen kadın yolcularımız, istedikleri taktirde normal seferlerde, isteyenler ise uygulamaya koyarak seferlerini başlatacağımız pembe renkli otobüslerle seyahat etme tercihini kullanabilecektir." dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 23:56

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER