banner113

Nihat ERİ; “Aynı Günkü Heyecan Ve Şevkle Çalışacağız”

2001 yılında AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nı kuran Nihat Eri, tekrar başkanlığa seçilmsinin ardından aynı günkü şevk ve heyecanla çalışmalarına daha ilk günden başladı.

 Nihat ERİ; “Aynı Günkü Heyecan Ve Şevkle Çalışacağız”

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, protokol üyeleri, partililer ve vatandaşların katılım sağladığı, Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Midyat İlçesi Gelinkaya Mahallesi grup yolunun açılış töreninde bazı açıklamalarda bulunan AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “AK Parti kurulduğu günden bu yana halka hizmet odaklı çalışmaların yanında ülkemizi kalkındıracak ve uluslararası tüm alanlarda zirveye otumasına sebep olacak her argümanı kullanmıştır. AK Parti hükümetlerinin yapmış olduğu her icraat mutlaka yerini doldurmuş ve halkın güvenini almaya sebep olmuştur. 16 yıl boyunca verilmiş hangi söz varsa fazlasıyla yerine getiren AK Parti bundan sonraki süreçlerde de bölgemiz ve Mardin için hangi koşullar hayırlıysa onları yerine getirmek için halkımızın da destekleriyle emin adımlarla yoluna devam edecektir”.

171 kilometrelik grup yolun açılışını yaptıklarını belirten İl Başkanı Nihat Eri, “Daha önce yapımı tamalanan yollarla inşallah 1500 kilometreyi geçecek olan kaliteli beton asfaltla tanışıyoruz.Tüm kırsal mahallelerimize yapılması planlanan bu yollarla Mardin daha da kalkınan, refah düzeyi artan bir il konumuna gelecektir. 2001’de AK Parti temelleri atılırken Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirtmişti. Şimdi buraya baktığımızda hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını görüyoruz. Bu vesileyle bu hizmetleri yapan Sayın Valimiz ve  Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’a teşekkür ediyorum”.

Daha sonra Acırlı, Çavuşlu, Söğütlü Mahallelerini de ziyaret ettiklerini belirten Eri, “2001 ve 2002 yıllarında yapmış olduğum il başkanlığı ve sonrasında milletvekili olarak bu halka hizmet şerefine layık olduğum gibi. İnşallah tekrar bu hizmet aşkıyla memleketim ve halkım için elimden geleni yapmaya çalışacağım. Neresi ve kim olursa olsun oraya gitmekten asla geri durmayacağız. Genel Başkanımızın her zaman yüksekte tuttuğu hizmet çıtasını bir milim bile aşağı çekmemeye özen göstereceğiz. Halkımızın yüksek desteği ve teveccühleriyle 2019 seçimlerini alnımızın akıyla atlatacağımıza inanıyorum. Çünkü AK Parti üreten, çalışan ve her zaman seçmeninin gönlünde tahat kuran tek parti olmuştur.  AK Parti kurulduğundan bu yana tüm köhnemiş sistemlere dur diyerek, milletimizin huzur, güven ve refahı için durmadan çalıştı ve çalışmaya devam ediyor”.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2018, 09:46

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER