banner113

Milletvekili Akdağ, Dargeçit huzur ve barış istiyor

AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ , Dargecit İlçe Belediye Başkan adayına destek vermek amacıyla Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız ile ilçeye geldi.

Milletvekili Akdağ, Dargeçit huzur ve barış istiyor
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı Milletvekili Dr. Kerim Yıldız ve Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Mardin'in Dargecit İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Dursun'a destek vermek amacıyla ilçeye geldi.

Esnafı ziyaret etmeden önce seçim bürosunda partililerle bir araya gelen Milletvekili Akdağ Mehmet Dursun'nun  Dargecit için büyük bir şans olduğunu ve Ak Parti belediyecilik anlayışının Dargeçit'i değiştireceğini söyledi. Ağrı Milletvekili Yıldız, "MYK üyelerimiz ve 25 milletvekili arkadaşlarımızla beraber bölgede seçim çalışmalarına başladık. Biz de Mardin'in bu güzel ilçesi olan Dargecit'e gelerek, hem adayımız Mehmet Dursun'a destek vermeye hem de ilçemizdeki esnaf ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemeye geldik. İnşallah bu heyecanla 30 Mart'a kadar çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek ve emaneti inşallah AK Parti'mize Mehmet Dursun kardeşimize 30 Mart'ın akşamında teslim edecek, dedi.

Milletvekili Akdağ, vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılandık. Dargecit insanının sıcak yüreğine ve barış umutlarına şahit olduk. Esnafımızın hepsini gezdik ve karanfiller dagıttık, çözüm sürecinin devam etmesini istiyorlar, çözüm süreci ve barışın etkilerini ilçemizde yaşıyoruz ve devam etmesini istiyoruz diyorlar.Bu talepleri karşılıksız kalmayacak biz Ak Parti olarak bunun farkındayız.Dargecit'liler biz çözüm sürecinde ve bölgemizin huzuruna olan inancı dahada pekiştirmek için hem Ankara'da hemde seçim bölgelerimizde çaba sarfediyoruz.Bu iradeyi Ancak Ak Parti ortaya koyabilir.Bugün Farklı illerden gelen 25 Milletvekili arkadaşımız var, bu durum huzurun göstergesidir.Batı ile doğu arasında kurulan köprünün ayakları gibiyiz hiç bir farkımız yok, dedi.
Akdağ, desteklerinden dolayı Ağrı Milletvekili Dr. Kerim Yıldız'a teşekkür etti.

Milletvekili Akdağ beraberinde ki heyet ile Ömerli ve Yeşilli ilçelerindeki Seçim Kordinasyon Merkezlerini ziyaret ederek ilçe adaylarına başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 00:21

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER