banner113

Mardin Milletvekili Çankırı,Durgan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Mardin Milletvekil Ceyda Bölünmez Çankırı'nın KOSGEB 1. Hukuk Müşavirliğine atanan Durgan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 Mardin Milletvekili Çankırı,Durgan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AK Parti Mardin Milletvekili Sayın Ceyda Bölünmez Çankırı ve AK Parti Mardin İl Başkanı Sayın Mehmet Ali Dündar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KOSGEB 1.Hukuk Müşavirliği görevine atanan, AK Parti Kızıltepe İlçe Teşkilatı eski başkanı Avukat Murat Durgan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığı görevini iki yıla yakın bir süre başarıyla sürdüren Durgan'a yeni görevinde başarılar dileyen Milletvekili Sayın Ceyda Bölünmez Çankırı: "Murat Bey kardeşimiz, güleç yüzü ve düzgün karakteriyle hepimizin gönlünde yer edinmeyi başaran değerli bir insandır. Ankara’da başladığı bu yeni görevinde de sahip olduğu değerlerin kendisine kattığı farkındalığın ışığında önemli hizmetlerde bulunacağına inancım tamdır." sözleriyle, Sayın Durgan'a olan desteğini ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Mehmet Ali Dündar ise, AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığı görevinin ardından Ankara’da atandığı yeni görevinden dolayı Avukat Murat Durgan’ı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2016, 17:40

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER