Mardin Büyükşehir adayı Kahraman coşkuyla karşılandı

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, bugün geldiği Mardin Havalimanı’nda partililer tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

Mardin Büyükşehir adayı Kahraman coşkuyla karşılandı
Kahraman, il başkanlığı önünde partililere yaptığı konuşmada ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, Bu kadim şehri, çukurların kaderine terk etmeyeceklerini söyledi.

 

Salı günü toplanan Ak Parti grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mehmet Vejdi Kahraman seçim çalışmalarını başlatmak üzere Mardin’e geldi. Kahraman Mardin Havalimanında kendisini bekleyen partililerin coşkulu tezahüratları ve halaylarla karşılandı.

Ak Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından Mardin’e dönen Mehmet Vejdi Kahraman’a AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, Ak Parti Mardin Milletvekilleri Cengiz Demirkaya ile Şeyhmus Dinçel eşlik ederken, kendilerini karşılamaya partinin ilçe başkanları, il-ilçe teşkilatı mensupları, il-ilçe gençlik ve kadın kolları, bazı STK temsilci ve üyeleri, aşiret liderleri ve mensupları, muhtarlar ve il genelinden partililerin karşıladığı Kahraman kalabalığı el sallayarak selamlayıp tokalaştı.

 

Büyükşehir adayı Kahraman ile beraberindeki protokol, havalimanından hazırlanan otobüsle kendisine eşlik eden konvoyla önce Kızıltepe ilçesine ardından Artuklu ilçesine geçerek yapılan şehir turunda vatandaşları el sallayarak selamladı.

 

Şehir turundan sonra AK Parti Mardin İl Binası önüne gelen Kahraman ve beraberindekileri burada toplanan kalabalık tarafından alkışlar ve konfetilerle karşılandılar.

 

“Kahraman’ı sizlere emanet ediyorum.”

Parti teşkilatı önünde toplanan kalabalığa ilk konuşmayı yapan AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç konuşmasının sadece bir selamlama konuşması olduğu için kısa keseceğini belirterek partililerden Belediye seçimlerinde herkesin birer il başkanı, birer büyükşehir başkanı adayı ve birer milletvekili gibi çalışıp, partilerine sahip çıkmasını isteyip, “Önümüzde bulunan zor ve çetin sürecin üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde gelerek, ev ev, kapı kapı, esnaf esnaf gezerek başaracağız. Bugün ben, Sayın Cumhurbaşkanımızın bana emanet ettiği Büyükşehir belediye başkan adayımız Sayın Vejdi Kahraman’ı sizlere emanet ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

“Kadim Şehri Çukurların Kaderine Terketmeyeceğiz”

Konuşmasına Havalimanında ve parti binası önünde toplanarak kendisini coşkuyla karşılayan ve yalnız bırakmayan Mardinli hemşehrilerine teşekkür ederek başlayan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman şunları söyledi, " Bugün bu kadim şehri, bu güzel nadide şehri yönetmek üzere Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından görevlendirmiş bir kardeşiniz olarak bulunuyorum. El birliğiyle bu güzel şehri hep birlikte kalkındıracağız inşallah. “Ben” değil, “Biz” olursak bir şeyleri değiştirebiliriz. Bugün burada “bismillah” deyip, daha fazla heyecan özveri ve daha fazla gayret ile yola çıkıyoruz. Şehrimizi karış karış kapı kapı gezerek, gönülleri fethetmeyi birlikte gerçekleştireceğiz. “İbn-i Haldun Coğrafya kaderdir” dediğini hatırlıyorum. Biz bu coğrafyayı çukurların kaderine terk etmemeye geldik. Yolumuz uzundur. Zafer, şafak ile yakındır Allah’ın izniyle. Mezopotamya’nın nadide çiçeği, güzel Mardinimizin zaferi göklerde yankılanacaktır inşallah. Hepimizin hedeflenen başarıya birlik ve beraberlik içerisinde gideceğimizden hiçbir şüphem yoktur. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2018, 20:31

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER