banner113

Mardin Bağımsız Adayı Kılınç,Midyat'ta Ziyaretlerde Bulundu

HÜDA PAR'ın desteklediği Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç, Midyat’taki esnafı ziyaret ettikten sonra halkala bir araya geldi.

Mardin Bağımsız Adayı Kılınç,Midyat'ta Ziyaretlerde Bulundu

Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç Midyat'ta esnafları ziyaret etti ve aileler ile bir araya geldi. Midyat ilçe merkezinde ve Şenköy'de ziyaretlerde bulunan Kılınç'a HÜDA PAR Mardin il Başkanı Şehmus Akman ve Midyat ilçe Başkanı İsa Altunayak da eşlik etti.

Kılınç, burada yaptığı konuşmada Meclise gitmeleri halinde halkın yanında olacaklarını ve halkın gündemini Meclise taşıyacaklarını söyledi.

Meclise gitmek için destek istediklerini söyleyen Kılınç, aileleri ve esnafı ziyaretinde şunları söyledi:
"Mevcut muhalefet doğruya da yanlışa da muhalefet ediyor. Bizim muhalefetimiz insani ve İslami olacaktır. Meclise el kaldırıp indirmeye gitmeyeceğiz. Bölgede de tek tip siyaset isteyenlere karşı duracağız. Bölgede huzursuzlukların yaşanmaması için, 6-8 Ekimlerin tekrarlanmaması için Hür Adayların Mecliste olması lazım. Zulüm ve baskılara karşı ancak HÜDA PAR dik durmuştur.”  

Koruculuk sisteminin kaldırılması konusunda konuşan Kılınç, "Koruculuk kaldırılacaksa mağduriyet yaşatılmadan kalkmalı. Koruculara hakları ve alternatif işler verilmelidir." ifadelerini kullandı.

Şenköy'de (Epşê) semt pazarı esnafını da ziyaret eden Kılınç, halktan büyük ilgi gördü. Esnafla kısa süreli sohbet eden Kılınç, bölgenin huzuru ve geleceği için destek istedi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2015, 13:27

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER