Kızıltepe'de 2. AK Parti seçim bürosunun açılışı yapıldı

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler için Ak Parti Kızıltepe’de 2. seçim bürosunu TOKİ’de açtı.

Kızıltepe'de 2. AK Parti seçim bürosunun açılışı yapıldı

TOKİ’de ki seçim bürosunun açılış kurdelesi, AK Parti MKYK Üyesi Zeynep Alkış, Ak Parti il Başkan Nihat Eri, Ak Parti Kızıltepe İlçe Başkan vekili Aydın Yücedağ,  Mardin milletvekili adayları Cengiz Demirkaya ile İbrahim Kösen tarafından kesildi. Açılışa partililer yoğun ilgi gösterdi. Adaylar açılışa katılan vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Açılışta bir konuşma yapan Nihat Eri, gençlere beden eğitimi bölümü müjdesini verdi. Eri, “Geleceğiniz için elimizden ne gelirse onu yapacağız. Bizim siyaset yapma amacımız size daha iyi bir gelecek hazırlamak içindir. Daha iyi bir hayat için AK Parti gecesini gündüzüne katıyor. Recep Tayyip Erdoğan dünya Müslümanlarının sesi olmaya devam edecek. Ancak o sesin daha gür çıkması için sizlerin daha çok desteğinize ihtiyacı vardır. Eğer onu oylarınızla güçlendirirseniz 17 yıldır yaptığımız gibi mecliste onu daha güçlendirirseniz onun sesi Mekke ve Medine’ye daha gür yetişecek.” dedi.

Milletvekili Adayı İbrahim Kösen’de açılışta yaptığı konuşmada, “ Sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Değerli arkadaşlarım, amcalarım ve teyzelerim SKM’mizin ikincisini açmış olduk, hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. 2001’de ben 6 yaşındaydım. Ama günümüze baktığımızda 2001’den sonraki Türkiye’yi karşılaştırdığımızda farkı görüyorsunuz. Herkes tanıdığını bizim AK davamıza, ahlakımıza kazandırmaya çalışsın.” diye konuştu.

AK Parti MKYK Üyesi Zeynep Alkış ve Mardin 2. Sıra Milletvekili Adayı Cengiz Demirkaya da SKM’nin açılışında birer konuşma yaparak hayırlı olması temennisinde bulundular.

 


Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 17:58

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER