banner113

Kızıltepe Stk Platformu Mardin Ak Parti İl Başkanını Ziyaret Etti

Kızıltepe Stk Platformu Mardin Ak Parti İl Başkanını Ziyaret Etti Kızıltepe STK Platformu üyelerinden oluşan bir heyet AK Parti MARDİN il başkanlığına seçilen İbrahim FİDE’Yİ makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Kızıltepe Stk Platformu Mardin Ak Parti İl Başkanını Ziyaret Etti

İl başkanı Sayın İbrahim FİDE STK. Platformunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade  etti.

   AK Parti olarak sivil toplum örgütlerini önemsediklerini ifade eden il başkanı Sayın FİDE” Demokrasimizin vazgeçilmez kurumları olan sivil toplum kuruluşlarımızla her zaman diyalog içerisinde olup demokrasimizi her alanda birlikte daha ileriye götüreceğiz.” Dedi.

 

   Kızıltepe STK Platformu sözcüsü M. Şerif ÖTER  “Platformumuz kar, maddi amaç gütmeyen, sermayeyi temsil etmeyen, tek amacı halkına hizmet etmek ve halkın sorunlarının çözüm noktasında yasal çerçevede baskı unsuru oluşturmak amacıyla bir araya gelmiş gerçek STK olan dernek bileşenleridir. Amaçları, hizmet ve demokrasimizin gelişmesi olan tüm siyasi partilerimize her zaman yardımcı olacağımızı belirtmek istiyoruz.

Platformumuz var olan bütün siyasi partileri ayırt etmeden, tarafsız bir şekilde halkına hizmet edenlerin her zaman hizmetkârı olacağız.” Dedi.

   Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret güzel dilek ve temennilerin ardından il başkanı Sayın İbrahim FİDE konuk heyete çıkışa kadar eşlik ederek uğurladı.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2012, 00:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER