Kılınç,“Halk mülakatlardaki keyfi muameleden şikayetçi“

HÜDA PAR Mardin Milletvekili Adayı Mahmut Kılınç, halkın mülakatlardaki keyfi muamele ve güvenlik soruşturmalarından şikayetçi olduğunu söyledi.

Kılınç,“Halk mülakatlardaki keyfi muameleden şikayetçi“
24 Haziran seçim çalışmalarına devam eden HÜDA PAR Mardin Milletvekilleri Adayı Mahmut Kılınç, beraberindeki partililerle birlikte Yeşilli ve Kızıltepe ilçelerinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Kılınç, milletvekili adayı İsmail Sezgin ile gündüz Yeşilli ilçesinde esnaf ziyareti yaptıktan sonra gece teravih namazı sonrası Kızıltepe ilçesinde İl Başkanı Burhan Aydın, İlçe Başkanı Abdullah Kavan ve kalabalık bir heyetle Şanlıurfa Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı’nda esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti.

HÜDA PAR’ın seçim standını da ziyaret eden Kılınç, ardından eski Hastane Caddesi'nde bulunan seçim irtibat bürosuna geçti.

Burada açıklamalarda bulunan Kılınç, HÜDA PAR’a büyük bir teveccühün olduğunu ve 25 Haziran sabahında Türkiye’nin ve dünyanın HÜDA PAR’ı konuşacağını söyledi.

“Habur Sınır Kapısı bölgemize büyük mağduriyetler yaşatıyor”

Kılınç, “Seçim çalışmaları kapsamında Yeşilli ilçemizde esnaflarımızı ziyaret ettik. Yeşilli esnafı bizleri sıcak bir şekilde karşıladılar. Yeşilli’nin yerel ve genel sorun ile sıkıntılarını bize ilettiler. Bu sorun ve sıkıntıları gündeme taşıyacağımızı ve üstesinden gelebilmek için yetkililere iletileceğimizi söyledik. Özellikle Yeşilli’de halk yol çalışmalarından şikâyetçiydi. Bir diğer şikâyetçileri ise Habur Sınır Kapısı’ydı. Habur Sınır Kapısı gerçekten bölgemize çok büyük mağduriyetler yaşatıyor. Hemen hemen hepsi bundan şikâyetçi! Ayrıca güvenlik soruşturmalarından, mülakatlardan diğer ilçelerde olduğu Yeşilli halkı da şikâyetçiydi. Biz de şikâyetlerini dinledik. Parti olarak inşallah bu sorun ve şikâyetleri raporlaştırıp gündeme taşıyacağız. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi mazlumun sesi olacağız. Halkın sorun ve şikâyetini siyasi iktidara, siyasi iktidarın yanlışlarını da halka şikâyet edeceğiz. Belki HÜDA PAR’ın en bariz farkı ve bariz özelliği de bu olsa gerek.” diye konuştu.

“Hür kadrolar Türkiye’deki sorunların üstesinden gelebilecek”

Teravih namazı çıkışı il, ilçe başkanları üye ve gönüldaşlarıyla birlikte şehir merkezinde alışveriş yapan vatandaşları ve esnafı ziyaret ettiklerini hatırlatan Kılınç, konuşmasına şöyle devam etti.

“HÜDA PAR’ın kadroları gerek bölgede gerekse de Türkiye’deki sorunların üstesinden gelebilecek, programıyla, hedefiyle, amacıyla bu seçim kampanyasını yürütmektedir. Herkes şimdiye kadar denendi, halkımız bu sefer HÜDA PAR’ı denesinler. HÜDA PAR’ın siyasetteki farkını, söylemde ki farkını, pratik ve teorideki farkını vatandaşlarımız, hemşerilerimiz yakından görecekler. Onun için diyoruz ki; HÜDA PAR Türkiye ve bölge halkı için bir şanstır. İnşallah halkımız bunun farkına varır ve bu sefer tercihini HÜDA PAR’dan yana kullanır.”

Cumhuriyet meydanında açılan seçim irtibat standı ile eski Hastane Caddesi'nde açılan seçim irtibat bürosunu da ziyaret eden Kılınç, halkın her kesiminden kendilerine destek verildiğini söyledi.

“25 Haziran'da Türkiye HÜDA PAR'ı konuşacak”

Kılınç, “Öğle namazından sonra seçim irtibat bürosu ile irtibat standı açılıyor ve gece geç saatlere kadar dolup taşıyor. Zaman zaman seçim bürosunda yer kalmıyor. Genç, yaşlı, bay, bayan yoğun bir teveccüh var. Dostlarımız bizi yalnız bırakmıyorlar, kendilerine teşekkür ediyoruz. Orada görev yapan gençlerimiz hakkıyla görevlerini ifa ediyorlar. Türkiye’nin farklı yerlerinde bu stantları açan gençlerimize gönüldaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. HÜDA PAR’ın farkı bu olsa gerek. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle herkes sahadadır. Genel bir seferberlik ruhuyla HÜDA PAR’ın kadroları var güçleriyle şu anda çalışıyorlar. İnancım odur ki; bu çalışmaların semeresi 25 Haziran sabahı görülecektir. 25 Haziran sabahında biz Türkiye halklarımıza ve Avrupa’daki vatandaşlarımıza diyoruz ki; 25 Haziran sabahı Türkiye belki de dünya HÜDA PAR’ı konuşacak. HÜDA PAR’ın yükselişini, HÜDA PAR’ın siyasete kazandırdığı yeni söylemleri hem Türkiye hem de diğer komşu ülkeler konuşacaklardır. Allah’ın izniyle HÜDA PAR’ın farkı 25 Haziran sabahı görülecektir.” dedi. (Mehmet Aslan - İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 23:53

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER