banner113

Kılınç, Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonunu Ziyaret Etti

HÜDA PAR'ın desteklediği Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç ,Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonunu ziyaret etti.

Kılınç, Mardin Toplumsal  Dayanışma Federasyonunu Ziyaret Etti

Ziyaret sırasında 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili konuşan Kılınç, yıkıcı insanların basit, korkak ve ucuzu olduklarını söyledi. Kılınç şunları söyledi:  “ 6-8 Ekim olayları sırasında  bizlere ve partililerimize saldırdılar. Parti binamızı yaktılar. Bir çok yetkiliyi aradık ulaşamadık ulaştıklarımızdan da olumsuz yanıtlar aldık. Tüm bunlara rağmen biz toplum selameti için sağduyulu davranıp bölgenin kaosa sürüklenmemesi için elimizden gelen her şeyi yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. 6-8 Ekim saldırıları sırasında  gençlerimize hakim olup onları kontrol edebildik. Yıkmak çok kolay yapmak zordur. Yıkıcı insanlar basit, korkak , ucuzcu ve mukavemetsizdir.” dedi.

Ziyaret sırasında bölgenin ekonomik sorunlarına dikkat çeken Öter, elektrik kesintilerinden şikayet etti. Öter, bölgedeki elektriğin kaçak olmasından sürekli dem vuruyorlar. Elektrikle ilgili bir arızamız olduğunda hemen müdahale etmiyorlar yada hep erteleyip bilerek geç yapıyorlar. Kimse bölgeye yönelik yatırımlardan kalkınmadan bahsetmiyor. Çiftçilerimizle ilgili de birçok sorun var özellikle tarımsal sulamada kullanılan elektrik faturaları çok yüksek geliyor. Çifçiler mağdur oluyor. Defalarca hükümet başta olmak üzere birçok yetkiliyle görüştük bir somut sonuç  bir alamadık.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2015, 15:32

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER