banner113

Kılınç, Artuklu'ya Bağlı Köyleri Ziyaret Etti

HÜDA PAR'ın desteklediği Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç, Artuklu ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.

Kılınç, Artuklu'ya Bağlı Köyleri Ziyaret Etti

Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç,  aralarında  Mardin İl Başkanı Şeyhmus Akman'ın da bulunduğu bir heyetle  Artuklu ilçesine bağlı Bağlıca(Bernışt), Elmabahçe(Tızyan), Sultanköy (Sultan Şéxmus) ile Bilge(Zankırt) köylerini ziyaret etti.  

Kılınç ziyaret ettiği köylerde muhtarlar, köylerin ileri gelenleri ve halkla bir araya geldi.

Bağlıca köyünü ziyaret eden Kılınç, eski köy muhtarı Kazım Kavak ve köy halkı ile buluştu. Köylülerle bir süre sohbet eden Kılınç halkın sorunlarını dinledi.

Elmabahçe  köyüne geçen Kılınç, merhum Molla Ahmed’i Tızyani olarak bölgede tanınan Seyda’nın ailesinin geleneksel haline getirdiği, her yıl aileye mensup tüm bireylerin ve köy halkının davet edildiği mevlide katıldı.

Mevlidin ardından Sultanköy muhtarı Mehmet Ali Baysal ve köy halkıyla bir araya gelen Kılınç, son olarak   Bilge  köyünü ziyaret ederek burada vatandaşlar ile bir araya geldi.

Kılınç burada yaptığı konuşmada 7 Haziran seçimlerinin ardından kazanamayan vekil adaylarının işyerlerinin başına geçeceklerini, kendilerinin ise kazansa da kazanamasa da sürekli olarak halkın içerisindeki olacaklarını söyledi.

Gittikleri köylerde büyük teveccüh gördüklerini ifade eden Kılınç, halktan sürekli olarak destek mesajı aldıklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 23:52

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER