banner113

KILIÇ, “MAZIDAĞI 31 MART SEÇİMLERİNDE ARTIK YETER DİYECEK”

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “31 Mart Yerel Seçim çalışmalarımızı tüm teşkilatımızla ve adaylarımızla beraber her gün daha da artan bir tempoyla sürdürüyoruz”.

KILIÇ, “MAZIDAĞI 31 MART SEÇİMLERİNDE ARTIK YETER DİYECEK”


AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, Mazıdağı Belediye Başkan Adayı İbrahim Atlı, AK Parti Mazıdağı İlçe Başkanı Zeki Yetiştiren, AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu, AK Parti Mardin İl Başkanı Ahmet Özkan ve çok sayıda partiliden oluşan heyetle seçim çalışmaları kapsamında Derik İlçesi’ni ziyaret ettiler.

Mazıdağı İlçesi’ne her geldiklerinde yeni bir ilçe binasıyla ve yeni bir seçim koordinasyon merkeziyle karşılaştıklarını belirten AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “AK Partimize artan teveccüh ve katılımların sürekli artması nedeniyle artık mevcut binalarımız yetersiz kalıyor. Bu nedenle binalarımızın daha büyük olmasına dikkat ediyoruz. Şunu gördük ki Mazıdağı halkı her geçen gün bizlere biraz daha yaklaşıyor. Mazıdağı halkının bizlere yaklaştığı her adıma karşılık biz onlarca adım yaklaşmaya hazırız. Mazıdağı halkı artık her şeyin farkındadır. Çünkü heyetimize kucak açtı, bağrına bastı. Bu açıdan Mazıdağı halkına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum”.

İl Başkanı Faruk Kılıç, “Mazıdağı 17 yıldır ideolojik zihniyette olan kişiler tarafından idare edildi. Ve nasıl yönetildiğini nasıl idare edildiğini en iyi sizler biliyorsunuz. Bu nedenle 31 Mart seçimlerinde artık yeter diyerek bu zihniyete dur demeniz gerekiyor. Bakın kayyum belediyemizin son iki yıl içerisinde Mazıdağı’na yaptığı hizmetleri hepiniz görüyorsunuz. 17 yılda yapılmayan hizmetler 17 ayda yapıldı. Bunu görmeniz ve sandığa giderken bu düşünce ve duygularla hareket etmeniz gerekir. 31 Mart’ta sandığa gittiğinizde artık Mazıdağı Mazıdağlılar tarafından idare edilmesi gerektiğini hissetmeniz, duymanız ve oyunuzu ona göre kullanmanız gerekir”

Mazıdağı İlçesi’ne girdikleri andan itibaren çok sıcak karşılandıklarını ifade eden İl Başkanı Faruk Kılıç, “Demek ki bazı şeylerin değişmesi gerektiğini artık sizlerde biliyorsunuz. Şimdi diyoruz ki artık edi bese diyerek oyunuzu kendinize verin. Oyunuzu sizlerin bağrından çıkmış birine verin. Yoksa yine birileri buraya gelir ve aynı zihniyetle Mazıdağı’nı bir arpa boyu ileri götürmeden yönetir. Dikkat ederseniz kırsaldaki ve merkezdeki tüm ihtiyaçlarınız bu son 17 ayda gerçekleşti. Bu nedenle iyi düşünmeniz gerekir. İki tane tercihiniz var. 

Sandığa gitmeden önce düşünün, sizler oyunuzu gelecekten yana, çocuklarınızın daha müreffeh bir Mazıdağı’nda büyümesinden yana, daha iyi daha, güzel hizmetten yanakullanmak istiyorsanız mutlaka AK Parti’yi tercih etmeniz gerekir. Göreceksiniz ki Mazıdağı hak ettiği hizmete nasıl kavuşuyor. İnşallah o gün Mazıdağı’nın aydınlık yarınlara kapısını araladığı gün olacak.Sizlerden şunu rica ediyorum.Kalan 50 gün içerisinde Sokak sokak, ev ev dolaşıp Mazıdağı’nı AK Parti belediyesiyle buluşturalım. Bilmelisiniz ki burada Mazıdağı halkı yaşayacak, sizler yaşayacaksınız. Başkası yaşamayacak. Sizler kendinizi değiştirmedikçe bu yönetimde değişmeyecektir. AK Parti olarak bizleri destekleyin ve 31 Martta yalnız bırakmayın”.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2019, 21:41

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER