banner113

İYİ Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığına Cevheroğlu Atandı

İYİ Parti Kızıltepe ilçe başkanlığı görevine Fahrettin Cevheroğlu atanarak ilçe teşkilatını kurma görevi verildi.

İYİ Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığına Cevheroğlu Atandı

İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar, Kızıltepe ilçe başkanlığı görevine talip olan 4 aday arasından teşkilat Başkanı Koray Aydın'ın takdiri ve Genel başkan Meral Akşener'in oluru  ile Fahrettin Cevheroğlu'nun ilçe teşkilatını kurmak üzere Kızıltepe ilçe başkanı olarak atadığını açıkladı.

 

Genel Başkan Akşener’in öncülüğünde  İYİ Parti’nin Türkiye siyaset sahnesinde merkez sağ çatı partisi olarak yerini aldığını söyleyen il başkanı Akar, İYİ Parti’nin Türkiye siyasetinde yaşanan tek adam düzenindeki tıkanıklığı aşmak için  bir alternatif  seçenek olduğunu belirterek şunları söyledi, “İki kutuplu, bölünmüş bir siyasetin acısını ülke olarak yaşıyoruz. Kutuplaşmış seçmen kitlesini tam merkezde yer alan bir siyasi partinin kucaklaması gerekiyordu. İYİ Parti milletimizin çeşitli renklerini bir araya getiren, merkez siyasete dinamik kazandıracak tek partidir. Bu kutuplaşmış, milletimizi ayıran siyaseti bitirmek ve milletimizin her rengini kucaklamak için yola çıktık. Ülkemizin her yerinde gördüğümüz ilgi, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e gösterilen teveccüh ülkemizin aydınlık geleceği için hepimize umut vermektedir. Kızıltepe ilçe teşkilatımızın büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz. Tüm yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Her şey iyi olacak” dedi.

 

İYİ Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığı görevine atanan Çiftçi ve iş insanı  Fahrettin Cevheroğlu ise yaptığı açıklamada ülke olarak her konuda büyük zorlukların  yaşandığını söyledi. Toplumsal kutuplaşmanın arttığını, siyasi rekabetin siyasi hasımlık haline dönüştüğünü, bu nedenle korku ve endişe halinin topluma hakim olduğunu açıklayan Cevheroğlu, "Böyle bir durumu milletin kaderi olarak kabul etmeyenler, Sayın Meral Akşener’in Genel Başkanlığında 25 Ekim 2017 tarihinde Ankara’da toplanarak, Türk Milleti’ne yeni bir çıkış yolu gösterdiler, Türkiye Milleti’ne yeniden umut oldular ve adını da İYİ Parti koydular. İyi bir Türkiye için varız. İyi bir Türkiye için buradayız. İyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz. İyi bir Kızıltepe için yola çıkıyoruz. Kızıltepe parti binamızı ilçe başkanlığı tabelasını asarak açtık. Tüm hemşehrilerimizi üye olmaya ve yönetimde yer almaya davet ediyorum.

Beni bu kutlu göreve layık gören Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın'a Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e teşekkür ediyorum. Kızıltepe iyi olacak" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2021, 09:55

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER