İl Başkanı Uncu: Davos’ta Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’dan Mardin Vurgusu Sevindirici

Ak Parti Mardin İl Başkanı Av.Bahattin Uncu katılmış olduğu Diyarbakır ve Batman İl Kongrelerinde Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile yapmış oldukları ayaküstü konuşmalarında, Başbakanımızın Davos’ta Mardin’e vurguda bulunduklarını belirtti.

İl Başkanı Uncu: Davos’ta Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’dan Mardin Vurgusu Sevindirici

      Mardin açısından gurur verici bir açıklama olduğunu söyleyen Uncu, Başbakanımızın Mardin’e olan bu sevdası önümüzde ki milletvekili seçimlerinde çalışma azmimizi daha da artırmıştır. Mardin ve Mardinlilere duymuş olduğu bu ilgiyi inşallah boşuna çıkarmayacağız. Ak Parti bayrağını Mardin’in her köşesine taşıyacağız. Dedi.

     Açıklamanın metni;

     Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Diyarbakır ve Batman'da katıldığı 5. Olağan İl Kongre'leri esnasında Mardin Ak Parti İl Başkanı'mız Av. Bahattin Uncu ile yaptığı ikili görüşmede Davos'ta yapmış olduğu basın toplantısında Mardin'e vurgu yaptığını söyledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Davos'ta Mardin'den bahsettiği basın toplantısından bir satır başlığı;
Ben Türkiye'nin Başbakanı’yım. Türkiye'nin tüm şehirlerini yakından biliyorum. Size onlarca isim verebilirim. Fakat esas sizin ne istediğinizi bilmem lazım. Tarihin gerçeğini ve gerçek bir tarih görmek istiyorsanız Mardin, e gitmenizi öneririm diye konuşmasına devam etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 12:56

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER