İl Başkanı Uncu, Ak Parti Mardin’i Hizmete Doyurdu

Ak Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte sadece Mardin İlini kapsayan 180 sayfalık” Millete Hizmete Yolunda 13. Yıl” adlı kitabın tanıtımını yaptı.

İl Başkanı Uncu,  Ak Parti Mardin’i Hizmete Doyurdu


Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından kaleme alınan ve 81 il için ayrı ayrı hazırlanan, içinde yapılan hizmetlerin yer aldığı kitaplar her vatandaşa anlatılmak üzere il başkanlıklarına dağıtıldı. Kitabın tanıtımını yapan Uncu; Bu kitaplar bizler için hem seçim beyannamesi olduğu gibi aynı zamanda siyasi tarihimizde başka hiçbir iktidar partisinin yapmadığı bir hesap verme vesikasıdır.

Mardin’i hizmete doyurduklarını dile getiren Uncu, halka hizmet konusunda hiçbir parti Ak Parti’yle boy ölçüşemez. Bunu da bu kitapçığı gördükten sonra daha da net bir şekilde dile getirebiliriz. Hava yolundan karayoluna, tarımdan teknolojiye, sağlıktan eğitime, tarımdan ormana, sosyal yardımlardan kentsel dönüşümlere, sosyal politikalardan turizme kadar daha sayamadığımız her alanda yapılan yatırımlardan Mardin’de kendisine düşen hakkı sonuna kadar almıştır. Bunun en bariz örneği inşa edilen Artuklu Üniversite’si, yeni yapılan hastane, havalimanı ve 29 kilometre olan bölünmüş yol çalışmaları 8,6 kat arttırılarak tam 249,6 kilometreye çıkarılmasıdır.  Toplamda Mardin’e 13,7 Milyar TL. Yatırım yapılmıştır.

Uncu sözlerinde, biliyoruz ki inşa ettiğimiz güven zemininin arka planında bize duyulan destek ve güven vardır. Bu güven şükürler olsun ki katlanarak artmaktadır. Efendisi değil hizmetkarı olduğumuz milletimizle birlikte, Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ilk adımları milletçe atılan bu kutlu yürüyüşte ülkemizin bahtı, yolu açı olsun diyerek 7 Haziran seçimlerinde aziz milletimizin desteğini, rızasını talep ediyoruz. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2015, 20:06

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER