İL BAŞKANI KILIÇ, “ESNAFIMIZIN VARLIĞI BİZE GÜÇ VERİYOR“

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Serdal Bağış il ve ilçe yönetim kurullarından oluşan heyet eşliğinde Artuklu İlçesi’nde esnaflarla bir araya geldiler.

İL BAŞKANI KILIÇ, “ESNAFIMIZIN VARLIĞI BİZE GÜÇ VERİYOR“

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Artuklu İlçe Başkanı Serdal Bağış il ve ilçe yönetim kurullarından oluşan bir heyetle, Artuklu İlçesi’ndeki esnafları işyerlerinde ziyaret ederek bazı sıkıntı ve sorunlarını dinlediler.

Temel amaçlarının sadece seçim dönemlerinde değil süreklihalkın içinde olmak, esnafları ziyaret etmek olduğunu belirten İl Başkanı Faruk Kılıç, “AK Parti ülkemizin, bölgemizin ve memleketimizin çıkarları doğrultusunda hareket eden, temel prensibi insan odaklı bir siyasi çizgiyi öngörmüştür. Bizlerde bu çıkar ve prensipler çerçevesinde ulaşmak istediğimiz hedefleri ara vermeden gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Mardin’e bağlı Artuklu İlçemizde çok değerli esnaflarımızla bir arada olduk. Sohbetlerinden feyizler aldık. Öngöremediğimiz bazı izlenimleri bizlerle paylaşarak yapılmasını talep ettiler. Sıkıntı ve sorunlarını dile getirdiler. Ve en önemlisi AK Parti heyetimize olan sonsuz güvenlerini yinelediler. Çünkü 18 yıldır yapılamayanı yapan AK Parti, bundan sonra da yeni yeni icraatların tek adresi olmaya devam edecektir”.

İl Başkanı Faruk Kılıç, “Değerli esnaf kardeşlerimizin bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler yanlarında olmaya, sıkıntılarına çözümler bulmaya her zaman ki gibi devam edeceğiz. Yeter ki bizlere olan desteklerini eksiltmesinler.  Her bir esnafımıza değer veriyor taleplerini önemsiyoruz. Ayrıca kendilerini de partimize bir çayımızı içmeye bekliyoruz. Çünkü onların varlığı bizlere her zamankinden daha da güç veriyor”. 

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2019, 14:14

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER