Dündar;”Siyaseti Halkın İradesi Doğrultusunda Nasıl Kullanılabileceğini Ak Parti Göstermiştir”

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Türkiye’de siyaseti halkın iradesi doğrultusunda nasıl kullanılabileceğini 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti herkese göstererek bu konuda çığır açmıştır”.

Dündar;”Siyaseti Halkın İradesi Doğrultusunda Nasıl Kullanılabileceğini Ak Parti Göstermiştir”
AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar AK Parti’nin kuruluşunun 16. yılı münasebetiyle yayımladığı mesajında, “Türkiye’de siyaseti halkın iradesi doğrultusunda nasıl kullanılabileceğini 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti herkese göstererek bu konuda çığır açmıştır. Milletin iradesine yalnızca millet hakim olur. Milletin iradesinin olmayacağı tüm sistemler artık irade olmaktan, sistem olmaktan çıkarılmıştır”.

İl Başkanı Dündar, “14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti, milli iradenin yanında özellikle siyasetin ahlaklı olanına ve siyaseti hizmet babında kullanılmaya yönelik yapmış olduğu çalışmalar sayesinde oy oranını tek başına iktidar olabilecek düzeye getirmiştir. Halkın nabzını iyi bilen ve tahlilini ona göre yapan AK Parti inşallah uzun  yıllar boyunca bu ülkeye hizmet ederek dünyanın ilk üç önemli ülke sıralamasına girecektir”.

Türk siyaset tarihine hizmet aşkını, ümmet davası bilincini AK Parti’nin yansıttığını dile getiren Dündar, “Üçüncü köprüyü ve inşaatı devam eden dünyanın en büyük havaalanları arasına girecek olan istanbul’daki havaalanını yapan zihniyet ile Davos’ta İsrail’e kafa tutan zihniyet aynı kapının aralığıdır. Türkiye; Türküyle, Kürdüyle, Çerkez ve Lazıyla birlik içinde barındırdığı tüm zenginliklerle gücünü dünyaya yansıtan tek millet olmuştur. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz’, söylemine binaen insanlığı herşeyin üstünde görüyoruz. Kim olursa olsun bizim kapımıza gelen herkes bizim kardeşimizdir”.

Dündar, “Dünyanın en büyük lideri olan Kurucu Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yola baş  koymak, bu uğurda yorulmak ve hizmet etmek bizler için bir gururdur. Ülkemizi büyük bir kaostan kurtaran Liderimiz her alanda yapmış olduğu yeniliklerle hizmette sınır tanımamıştır. AK hizmetleri sağlık, eğitim, savunma, ulaşım, tarım, AR-GE konularının tamamı ve daha fazlasında benzersiz bir çalışmayla milletin kolaylıkla faydalanabileceği bir duruma getirmiştir. Hizmet konusunda kesinlikle doğu-batı ayırımı yapılmaksızın ülkemizin her kilometrekaresine ulaşılmıştır. Eskiden olduğu gibi ‘benim oyum ile çobanın oyu bir değildir’, şeklindeki ibarelerin üstünü çizerek, insanlar arsındaki sınıf ayırımını ortadan kaldırmıştır. Yapmış olduğu tüm bu yenilikler sayesinde halkın gönlünde taht kuran AK Parti, önümüzdeki seçimlerdede  artan oy trendiyle sürekli  yanımızda olcağını umut ediyorum. Bu duygularla AK Parti’nin kurluşunun 16. Yıldönümünün ülkemize, milletimize ve en muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda ki mücadelemize ve dünyanın bir çok noktasında bizlere bel bağlayarak hareket eden tüm millerlere hayırlar getirmesini yüce mevladan niyaz ediyorum” . 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2017, 13:48

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER