banner113

Dündar ; '' Ülkelerin Gelişimi Eğitimden Geçer ''

AK Parti Mardin İl Başkanı Sayın Mehmet Ali Dündar, 2015-2016 yeni eğitim-öğretim yılına başlanması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Dündar ; '' Ülkelerin Gelişimi Eğitimden Geçer ''
 Dündar mesajında, “Yeni eğitim-öğretim yılının, okula ilk kez başlamanın heyecanı içinde olan minik yavrularımıza, bir üst sınıfa geçen öğrencilerimize, mesleki ideallerine kavuşmanın ön kapısını geçmeye çalışan üniversite öğrencilerine ve büyük zahmeti, büyük yükü omuzlarında taşıyan sevgili öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum.
18 milyon öğrenci ve 900 bin öğretmenin ders başı yapacağını dile getiren Dündar, " Ülkelerin gelişmesinde ve müreffah bir seviyeye ulaşmasında eğitim şüphesiz birinci sırada yer alır. Eğitime verilecek olan değer hem ülkenin gelişimi hem de çocuklarımızın geleceğini belirleyecektir. Bu konuda en büyük etken okuldur". 
Dündar, "Allah binlerce şükürler olsun ki öğrencilerimizin geleceğini her şekilde düşünen bir AK Parti hükümeti var. AK Parti kurulduğu günden bu yana her anlamda eğitimi sağlık ile birlikte öncelikli olarak ele alıp Avrupa ülkelerinin bile gıpta ile baktıkları bir seviyeye getirdi. Çünkü AK Parti eğitime yaptığı yatırımı öncelikli olarak öğrencinin faydasına sundu. Mesela, kangrenleşen kitap piyasasını fark eden AK Parti öğrencilerimizin kitaplarını kendi elleriyle masalarının üzerine bıraktı, ihtiyacı olanlara giyim ve taşıma yardımları yaptı. Yüzlerce inşa edilen yeni dersliklerin yanında eski okul ve derslikler fiziki olarak bakımdan geçirildi. Fatih Projesi kapsamında öğrencilere tablet dağıtımı yapıldı. Akıllı tahtalar sayesinde sınıflar akıllandı. Yapılan bu atılımlar neticesinde öğrencilerimizin başarı ortalamasının hızla yükseldiğini görmek bizleri yürekten sevindiriyor". Dedi.
Bu duygu ve düşüncelerle, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı, kıymetli öğretmenlerimize emanet ediyor, yeni eğitim-öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve ailelerine, fedakar ve onurlu mesleği temsil eden öğretmenlerimize ve Mardin'e hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2015, 22:56

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER