Dündar;” Nusaybin’den Dargeçit’e Kadar Tüm İlçelerimiz İstihdama Açık Hale Gelecektir”

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “16 Nisan Referandum seçiminin ‘Evet’ ile sonuçlanması Mardin’deki işletme sahiplerini, işçileri, otelcilikle uğraşan işadamlarımızı ve özellikle turizm sektörüyle uğraşan girişimcilerimizi ziyadesiyle memnun ettiğini belirtti”.

Dündar;” Nusaybin’den Dargeçit’e Kadar Tüm İlçelerimiz İstihdama Açık Hale Gelecektir”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylamasının ‘EVET’ ile sonuçlanmasının ardından, beraberindeki heyetle birlikte otel işletmelerini ve Mardin’e gelecek olan yabancı ve yerli turistler üzerine faaliyetlerde bulunan 1. Cadde deki işletmeleri ziyaret eden AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “İşletmecilerimizde beliren umut ışığını görmek Mardin adına tam anlamıyla çok olumlu bir durumdur. 16 Nisan sonrası piyasaların canlandığını görmek ve halkımızın yavaş yavaş tekrar eski güven ortamını yakalamaya çalışmaları Mardin ve bölgemiz açısından olumlu sonuçlardır. Mardin tarih anlamında kökleşmiş bir şehirdir. Dinlerin ve dillerin kenti olan Mardin birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Türküyle, kürdüyle ve arabıyla her dil grubunu kardeşlik bağlarıyla birbirine bağlayan Mardin UNESCO’ya aday olacak derecede büyüktür. İnşallah bundan sonra hep birlikte adımlarımızı daha sağlam atacağız. Aramıza fitne sokmaya çalışan hiçbir güruha müsamaha göstermeyeceğiz”.

HAYIRCI AVRUPA GERİ ADIM ATTI

Dündar, “Hayırcı Avrupa’nın geri adım attığını görüyoruz. Türkiye ile olan ilişkilerinin tekrar bir zemine oturtmaları için uğraşıyorlar. Bunlar çıkarlarına göre hareket eden gruplardır. Halkı arkasına alan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye yoluna emin adımlarla ilerlemektedir. Buda onların işine gelmediği gibi her türlü hilelere de başvurmaktadırlar. Hükümetimizin yaptığı ve yapacağı düzenlemelerle inşallah tüm esnafımız ve turizm sektörüyle uğraşan işletmelerimiz rahat bir nefes alacaktır. Nusaybin’den Dargeçit’e kadar tüm ilçelerimiz belirli kategorilerle istihdama açık hale getirileceklerdir. Avrupa ve batılı ülkelerin gıptayla baktıkları Türkiye, yapacağı her hamleyle kendi insanının çıkarlarını düşünüp ona göre hareket etmektedir”.

İl Başkanı Dündar, “Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra Doğu ve Güneydoğu’daki oyların önemine vurgu yapmak isterim. Güneydoğu Anadolu bölgesindeki tüm illerde 10 ila 20 puanlık artışlar olduğunu görüyoruz. İnşallah bu sonuçlar ülkemizin önünde yeni bir dönemin başladığının müjdesi olacaktır. Şeklinde ki sözleri bölgemizi ilerde çok şeyleri beklediğinin habercisidir”. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2017, 10:16

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER