Dündar, Hükümetizin Şefkat Eli Çok Büyük

AK Parti Genel Merkez tarafından düzenlenen yardım paketleri AK Parti Mardin İl Başkanlığı’na ulaştırılarak ihtiyaç sahiplerine veriliyor.

Dündar, Hükümetizin Şefkat Eli Çok Büyük
AK Parti olarak gelenekten çok bir zaruret haline getirdiğimiz Ramazan yardımlarını bu yıl artıraraka ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalıştıklarını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Bizler yardımları on ilçemizi kapsayacak şekilde, önceden planlayarak asıl gitmesi gereken yerlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Yardımlar belirli periyotlar halinde Ramazan ayı bitinceye kadar devam edecektir. Amacımız bu yardım paketlerini tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmaktır. Özellikle dikkat ettiğimiz başka bir husus, yardım malzemeleri dağıtılırken alan kişinin kim olduğuna bakılmıyor. Sadece mağdur olması ve ihtiyaç sahibi olması yetiyor”.

Dündar, “Gönül sofrası programlarımız her akşam devam ediyor. Gıda paketlerimizi yanımıza alarak kıymetli ailelerimizin gönül sofralarına konuk oluyoruz. AK Parti’nin bu şekilde yapmış olduğu programlar sayesinde içinde bulunduğumuz şehirde yaşayan vatandaşlarımızın durumlarını yerinde görmüş oluyoruz”.
İl Başkanı Dündar, “Hükümetimizin şefkat elinin ne kadar büyük olduğuna bir kez daha şahit olduk. Özellikle 15 Temmuz darbe girişiminde darbecileri bertaraf ederek hükümetimize ve devletimize her türlü desteği veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Gün birlik olma günüdür. Yardımlaşma ve dayanışma içinde olma günüdür. Bizler bu yardımlaşmayı ve kardeşliği sürdürdüğümüz sürece bizlere karşı kin, düşmanlık besleyen ve ülkemizi bataklığa sürüklemeye çalışan her kim ya da kimlerse asla başarılı olamayacaklardır. Yardımlar  büyük ve küçük yaş gruplarına göre giyim, kuru bakliyat, muhtelif gıda, battaniye kısacası mağdur ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü malzemeden oluşuyor”.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2017, 11:24

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER