banner113

Belediye Meclis Üyesi Çeçen Ak Partiden İstifa Etti.

Ak Parti Belediye Meclis üyesi Orhan Çeçen Patisinden istifa etti. Çeçen son elektrik kararnamesi ve bazı uygulamalardan dolayı partisinden istifa etme ihtiyacı duyduğunu belirtti.

Belediye Meclis Üyesi Çeçen Ak Partiden İstifa Etti.

Önceki dönem Ak Parti’den il genel meclisi görevinde bulunan ve son yerel seçimlerde yine Ak Parti’den Kızıltepe Belediye meclis üyeliğine seçilen Çeçen istifa dilekçesinde şu gerekçelere yer verdi:

 

Bölgemiz hassas bir bölgedir. Elektrik kesintisi ve çiftlere yapılan haksızlıklar gün geçtikçe artmaktadır. En son yayımlanan bir genelgeyle çiftçiler tamamen şirket sahibinin emrine konulmuştur. Bundan sonra desteğini almak isteyen çiftçi Tivikli’nin kapısını çalıp icazet alması gerekmektedir. Geçmiş dönem faturalar ( Haksız) konusu çözülmeden çiftçilerimizin arazi gelirlerini görmezden gelen uygulamalarını yanlış buluyorum.

 

Siyasi açıdan ilçedeki tabanımızı kaydetmiş bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmiyor ve güven kaybetmiş bulunmaktayız. Bugün itibarı ile partime yukarıda yazdığım konulardan dolayı herhangi bir katkım olmayacağını düşünüyorum. Partiye zarar vermektense istifa etme seçeneği hissediyorum. Partimin bundan sonra bu konularda hassas olacağını düşünüyor. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

 

Mensubu bulunduğum Ak Parti Mardin ili ile Kızıltepe ilçesi veya üyeliğim bulunan ilçeden istifa ediyorum.  Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2015, 15:37

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER