Başbakan Yardımcısı Türkeş İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

                   Başbakan Yardımcısı Türkeş İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak amacıyla Mardin’i ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş AK Parti Mardin İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ile yapmış olduğu kısa bir görüşmenin ardından il ve ilçe teşkilatlarıyla toplantıda bir araya geldi.

Başbakan Yardımcısı Sayın Tuğrul Türkeş’in AK Parti Mardin İl Başkanlığı’na yapmış olduğu ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Her hafta bir devlet erkânımızın Mardin’i ziyaret etmesi, Mardin’in sorunlarıyla ilgilenmesi bizler açısından gurur vericidir. Geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın da yapmış olduğu ziyaret Mardin açısından çok anlamlı bir gelişme oldu. Bu ziyaretler Kadim Kent Mardin’e yetiyor mu? Desek, bence yetmiyor. Çünkü Mardin daha fazlasını hak ediyor”.

Başbakan Yardımcısı Sayın Tuğrul Türkeş’in Mardin’e gelişinin çok anlamlı olduğunu dile getiren Dündar, “Terör nedeniyle yerlerinden, yurtlarından göç eden ailelerin durumunu yerinden takip etmenin o ailelerin yaşam koşullarını iyileştirmede atılacak adımların daha olumlu olması açısından çok önemlidir. Yaşanan olayları ve olaylardan doğan sıkıntıların giderilmesi açısından Başbakan Yardımcısı Sayın Tuğrul Türkeş’in, bizlerin sunacağı raporlar eşliğinde vatandaşlarla ve STK larla yapacağı görüşmeler bölgemizin hassasiyetini daha da önemli bir noktaya taşıyacaktır”.                                

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2016, 16:06

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER