banner113

Akim Hizmette Çığır Açtı

Ak Parti İletişim Merkezi (Akim) Hizmette Çığır Açtı

Akim Hizmette Çığır Açtı
AK Parti'nin 2003 yılından beri uyguladığı AK Parti İletişim Merkezi (AKİM) 2 milyonu aşan çağrıya cevap yöntemiyle halkımızın sorunlarını çözüyor.
2003 yılından beri AK Parti bünyesinde faaliyet gösteren AKİM vatandaşlarımızın şikâyet ve dileklerini kusursuz bir şekilde, talep- cevap formatında hizmet veriyor.
AKİM Genel Merkez başta olmak üzere 81 il başkanlığında aynı anda faaliyet gösterdiğine dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, AKİM çağrı merkezlerine “2 milyonun üzerinde” bir çağrının geldiğini belirtti. Gelen bu çağrılara yüzde 96’lık bir oranda cevap verilmiştir. İfadelerine yer verildi.
Dündar, AKİM vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini sadece ilgili bakanlıklara ve parti birimlerine iletmekle kalmayıp, partinin üst kurullarına da raporlar halinde sunuyor. Hatta bazı vatandaşlarımızın telefonlarına Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu bizzat kendisi cevap veriyor. Sayın Başbakanın elimize geçen örnek konuşmalarından bir tanesinde şöyle bir diyalog geçiyor. “ Ben Başbakan Ahmet Davutoğlu, bazen doğrudan ben çıkıyorum, ben Başbakan Ahmet Davutoğlu. Şans size nasip oldu. Bana bizzat hislerinizi ifade etmiş oldunuz.” Şeklinde oldu. AKİM” kimsesizlerin kimi” olmak suretiyle eğitimden sağlığa, ulaşımdan bireysel sorunlara kadar birçok alanda vatandaşların sesini duyurdu ve sayısız hizmetlere vesile olduğunu dile getiren Dündar, “biz millet odaklı çalışıyoruz”. Milletin sesine kulak veriyoruz ve AK Parti İletişim Merkezi olarak da milletin sesinden besleniyoruz. Onlardan gelecek her türlü eleştiriye, sıkıntıya, soruna çözüm bulmak adına buradayız. Biz milletimizin emrindeyiz, emrinde olmaya devam edeceğiz. Dedi. AKİM'in yurt dışındaki vatandaşların sorunlarına da cevap verdiğini kaydeden Dündar, ''Öyle ki Hindistan açıklarında 151 gün mahsur kalan bir gemideki vatandaşlarımızdan sadece birinin AKİM’İ araması sayesinde bu vatandaşlarımız kurtarılmasına katkı sağlamıştır''. Bu şekilde ki hizmetlerinden dolayı halkla ilişkiler uygulaması olan AKİM 2004 yılında İletişimin “Oscar”ı sayılan Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından verilen “Altın Pusula” ödülünü kazanmıştır. İfadelerine yer verdi.
‘’ Her An Arayabileceğin Tek Merci AKİM ‘’
AKİM’E çeşitli yollarla başvurulabileceğini belirten Dündar, vatandaşlarımız AKİM’E oranı yüzde 87 olan internetten başvurabilirler. 444 25 44 numaralı telefon aracılığıyla, faks ya da AK Parti Mardin İl Başkanlığımızda Akim’e şikâyetlerinizi iletmek suretiyle görevli olan il sorumlumuz Hasan ANIL ile irtibata geçebilirler. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2015, 17:52

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER