Ak Parti’de Kongreler Startı Verildi

Ak Parti’de İlk Kongreler Savur, Ömerli Ve Yeşilli Teşkilatlarında Start Verecek

Ak Parti’de Kongreler Startı Verildi

AK Parti Mardin Teşkilatları, bu hafta sonu üç ilçede yapılacak olan olağan kongrelerle 2019 seçimleri öncesi ilk hazırlıklarını tamamlamış olacak.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son dönemde yapmış olduğu açıklamalarında ‘AK Parti demek Türkiye demektir. AK Parti zaafa uğrarsa Türkiye zaafa uğrar demektir’ şeklindeki açıklamalarına binaen, yapılacak kongre sürecinin tamamlanması ve 2019 seçim çalışmalarına bir an önce başlanılması gerektiğini belirtmişti. Bu açıklamalar ışığında hafta sonu 9-10 Eylül’de 3 ilçede yapılacak olan 6. Olağan kongrelerle süreç başlamış olacak.

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar kongrelere ilişkin yapmış olduğu açıklamalarında, “Yapılacak olan ilçe kongrelerimizin ilçelerimize, ilimize ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyor ve tüm halkımızı kongrelerimize davet ediyorum. 2019 seçimleri öncesi tüm hazırlıklarımızı bir an önce tamamlayıp inşallah il teşkilatından mahalle teşkilatlarına kadar kendimizi seçim mahalline hazır ve dinamik bir hale getireceğiz. AK Parti’nin şimdiye kadar yapmış olduğu icraatlar neticesinde, halktan almış olduğu güven ve biz teşkilatların yapacağı önemli çalışmalarla önümüzdeki seçimlerde de yüksek bir oy oranıyla Türkiye’nin birinci partisi olacağına inanıyorum”.

AK Parti Savur 6.Olağan İlçe Kongresi 09.09.2017 Cumartesi saat : 10:00’da

Yer : Savur Belediye Kültür Merkezi

AK Parti Ömerli 6.Olağan İlçe Kongresi 09.09.2017 Cumartesi saat : 14:00’da

Yer : Ömerli GAZİ YİBO

AK Parti Yeşilli 6.Olağan İlçe Kongresi 09.09.2017 Pazar saat : 10:00’da

Yer : Mardin Yeşilli Yolu üzeri 3.Km. Bilen Tesisleri

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2017, 10:46

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER