AK Parti’de Kongre Süreci Start Verdi

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “İçinde Mardin’in de bulunduğu belde, ilçe ve il kongreleri süreci 4 Temmuz’dan itibaren start vereceğini belirtti”.

AK Parti’de Kongre Süreci Start Verdi

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, yaptığı açıklamada “14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren Türkiye’nin siyasi hayatına giren AK Parti, ülkenin kalkınmışlığına, refah seviyesinin üst sınırlara dayanmasında ve gelişmişlik düzeyinde dünya klasmanında çığır açtığına dikkat çekti”.

AK Parti Genel Merkez’de düzenlenen İl Başkanları Toplantısı’nın ardından bazı açıklamalarda bulunan AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “İçinde Mardin’in de bulunduğu belde, ilçe ve il kongreleri süreci 4 Temmuz’dan itibaren start vereceğini belirtti”.

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar açıklamaların devamında; “Her kongre yeni bir yapılanmadır. Hedeflerimize doğru ve emin adımlarla çıktığımız bu yolda AK Parti’ye gönül vermiş her insana kapımız açıktır. Yeni bir sürecin başlangıcında, AK Parti hikayesinin devamı olarak daha kucaklayıcı bir perspektifle yolumuza devam edeceğiz. Türkiye artık kendini aşan bir ülke haline gelmiştir. Her alanda yapılan yenilikler ve yapılanmalar ülkemizi durduramaz bir konuma getirtmiştir. Türkiye’nin ilerleyişinde, bizlerinde içinde bulunduğumuz bu yapının ilelebed devamı için yepyeni bir oluşumun gerçekleşmesi elzemdir. 4 Temmuz’da startının verileceği bu yeni yapılanmanın bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum”.

Uzun Bir Aradan Sonra İlk Defa…

Dündar, “İl Başkanları Toplantımıza uzun bir aradan sonra ilk defa katılan Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti davasını kendine benimsemiş kadrolarıyla ülkemizi medeniyetler seviyesinin üstüne taşımıştır. Öncü ülke olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ülkemiz, AK Parti’nin yenilenen kadrolarıyla daha da farklı bir konuma gelecektir. Artık yerinde sayma ve gerileme dönemlerini tamamen durdurduk. Önümüze 2023 ve 2071 hedeflerini katarak devam edecğiz. Ulaşımda, sağlıkta, eğitimde, ekonomide, dış ilişkilerde ve diğer tüm branşlarda olabildiğince ilerlemeyi hızlı bir şekilde tamamlayarak geride eksik hiçbir şeyi bırakmamamız gerekir. Türkiye artık geriye dönük yerinde sayacak bir ülke değildir. Bunu tüm dünya ya yaptığı yeniliklerle kanıtlamıştır”.

Kongre Sürecinin Startı Verildi

Teşkilatlarımız içerisinde daha güçlü bir yapılanmanın oluşmasının önünün açılacağı kongre sürecinin startının verildiğini dile getiren İl Başkanı Dündar, “4 Temmuz itibariyle delege seçimlerimizi tamamladıktan sonra Ağustos ayının19’undan itibaren inşallah 10 ilçemizin kongrelerini başlatacağız. Kasım ayının 12’sine kadar bitirilmesi düşünülen ilçe kongrelerinin ardından il kongresi sürecinin startını da vermiş olacağız. Alacağımız bu yolda Allah yolumuzu ak etsin. İlçe başkanlarımızın ve üyelerimizin yapmış oldukları çabalardan ziyadesiyle memnun kaldık. Bu güne kadar göstermiş oldukları ve bundan sonra ki süreçlerde de gösterecekleri çabalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. AK Parti davası geniş anlamda bitmeyen bir davadır. AK Parti davası bayrak yarışının olduğu ve bayrağı en yükseğe taşımanın uğraşının olduğu, milleti ve ülkesi için çalışan insanların bir arada emek verdiği kutsal bir davadır. Yenilenecek olan bu kadrolarla eminim ki bu bayrak 2019 seçimlerin de en yükseğe ulaşacaktır. Bizler önümüze çıkacak tüm engelleri bertaraf ederek, teşkilatlarımız içerisindeki birlik ve beraberliği sağlayacak güçlü argümanlarla 2019 seçimlerini büyük bir galibiyetle geçeceğimizi umuyorum”.

İlk AK Parti Kadroları Oldu

15 Temmuz hain darbe girişimini halkımızla beraber bertaraf edenler ilk olarak AK Parti kadroları oldu. Her bir başkan ve her bir üye ayrı ayrı fedakârlıklarla adını tarih sayfalarına yazdırdı. Tankların altına yatarak büyük bir cesaretle ülkesini ihanet şebekelerine karşı savundular. Çıplak elleriyle silahlara meydan okudular. Bu fedakârlıklar asla unutulmayacaktır. Mardin olarak darbe gecesinden demokrasi nöbetlerinin son anına kadar tüm AK kadrolarımız meydanlardaydık. Ülkemizi savunarak bu hainlere papuç bırakmadık. Bu anlamda da halkımızla beraber meydanlara inen tüm AK Partililere teşekkür ediyor ve kongre süreçlerinde de bizleri yalnız bırakmayacaklarını umuyorum”.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2017, 13:12

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER