Ak Parti Teşkilatı ‘Gönül Sofrasında’ Vatandaşlarla Bir Araya Geliyor

Ramazan ayının gelmesiyle AK Parti Mardin İl Başkanlığı vatandaşların ev ziyaretlerine hız verdi.

Ak Parti Teşkilatı ‘Gönül Sofrasında’ Vatandaşlarla Bir Araya Geliyor

Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle, AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hekimoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Yomak ve bazı partililer tarafından ‘gönül sofrası’ sloganı adı altında vatandaşların iftar sofralarına konuk oluyorlar.

Her Ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz bu etkinliği sembolleştirerek bu yılda gerçekleştirmeye çalıştıklarını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “ Düzenlemiş olduğumuz bu programı ramazan ayı boyunca devam ettirip vatandaşlarımızla beraber iftar açma fırsatı buluyoruz. Ayrıca ailelerle birebir dertleşme ve sohbet etme imkânı bularak şimdiye kadar yapmış olduğumuz icraatları anlatıyoruz. Kendilerinin de toplumsal ya da bazı şahsi sıkıntı ve sorunlarını dinleyerek elimizden geleni yapmaya çalışacağımızı belirtiyoruz”. 

Dündar, “Kadın kollarımız ve gençlik kollarımızın ayrı ayrı düzenlemiş oldukları bu etkinlik halkımız ve vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanıyor. Çünkü vatandaşlarımızla iç içe olmak, sohbet etmek, hediyeleşmek, sorunlarını dinlemek en güzel duyguların başında geliyor. Özellikle de ramazan gibi manevi iklimi dopdolu bu ayda ziyaretlerimiz daha da önem kazanıyor. Bu ve buna benzer etkinlikleri Ramazan ayı boyunca inşallah devam ettireceğiz. Böylesine manevi havası bol olan bu ayda vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu her şekilde ima etmeye çalışacağız”.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2016, 16:07

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER