banner113

Ak Parti Milletvekilleri Artuklu SKM'de Vatandaşlarla Buluştular

Mardin Ak Parti Milletvekilleri Abdurrahim Akdağ Ve Dilekçe Komisyon Başkanı Gönül Bekin Şahkulubey Artuklu ilçesinde bulunan Seçim Kordinasyon Merkezinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Ak Parti Milletvekilleri Artuklu SKM'de Vatandaşlarla Buluştular
TBMM Genel kurul çalışmlatının bitmesiyle hafta sonları seçim çalışmalarına katılmak üzere seçim bölgelerine gelen milletvekilleri moral ve mativasyonu sağlamak için, belediye başkan adayı Serdal Yay ile bir araya gelen Milletvekilleri, Kızıltepe Mova Park'ta düzenlenen Mardin Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfının düzenlemiş olduğu toplu nikah törenine katıldılar.

Mardin Artuklu ilçesinde bulunan Seçim Kordinasyon Merkezinde Partililerle bir araya gelen milletvekilleri şu açıklamalarda bulundular.

Dilekçe Komisyon Başkanı Şahkulubey; Yerel seçimlerden güçlü bir şekilde çıkmamız gerektiğini birlik ve barberliğimizi daha da güçlendirmemiz gerektiğine değinen Şahkulubey bizler Milletvekilleri olarak üzerimize düşen her görevi yerine getireceğiz, Teşkilat üyelerimiz ve hemşerilerimizle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum, dedi.

Milletvekili Akdağ ise; Genel kurul çalışmalarının bitmesiyle  her hafta sonu milletvekili arkadaşımımla aranızda seçim bilglerimizde olacağız, yükümüz ağır el birlik ederek bu işin üstesinden geeceğimize inanıyor ve üzerimize düşen her görevi yerine getireceğinizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın, dedi.

Artuklu belediye Başkan Adayı Serdal Yay ise milletvekillerimizin desteğine ve birikimlerine ihtiyacımız bizleri yalnız bırakmadıkları için kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Miletvekilleri SKM ziyaretlerinden sonra çalışmalarına ziyaretlerle devam ettiler.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2014, 01:34

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER