banner113

AK Parti Milletvekili Adayları Midyat Esnafını Ziyaret Etti.

AK Parti Mardin İl Başkanlığı, AK Parti Milletvekili Adaylarıyla birlikte seçim çalışmaları kapsamında Midyat İlçe Teşkilatı ve Midyat esnafını ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Adayları Midyat Esnafını Ziyaret Etti.

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Veysi Kaya, AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Abdullah Erin, Süleyman Bölünmez ve yönetim kurullarından oluşan bir heyetle AK Parti Midyat İlçe Başkanlığı’nı ve ardından Midyat esnafını ziyaret ettiler.

Ziyaretlerin çok olumlu bir havada geçtiğini belirten AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar,” Midyat Teşkilatı’nın yaymış olduğu olumlu hava inşallah 1 Kasım seçimlerinde de kendini gösterecektir. İlçe teşkilatlarımızın sesinin gür çıkması, sahada yaptığımız çalışmaların daha da verimli bir ortamda geçmesini sağlıyor. Bunun en güzel örneğini yapmış olduğumuz esnaf ziyaretlerinden anlayabiliyoruz.

Dündar,” adaylarımız Midyat esnafını gezerek hem seçim beyannamemizi anlatıyorlar hem de sıkıntısı olan esnaf kardeşlerimizin sorunlarını dinliyorlar. Genel anlamda çok olumlu bir seçim sürecindeyiz. Halkımız inşallah AK Parti’nin bu ülke için ne kadar gerekli olduğunu sandıkta ispatlayacaktır. Çünkü halkımız ne geçmişte hata yaptı nede gelecekte hata yapacaktır.

İlçede çeşitli okulları da gezdiğini belirten Dündar,” okullar çocuklarımızın eğitim yuvalarıdır. Okullara ilişkin hükümetlerimizin çok güzel yatırımları oldu. Çocuklarımızın eğitimlerinin daha da verimli olması açısından okul yöneticilerinin bizlere dillendirdikleri sıkıntıları çözme noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız.  Dedi

Programın ardından heyet Mardin ‘deki çalışmaları sürdürmek amacıyla Midyat’tan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 09:57

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER