banner113

Ak Parti Mardin’den 5.Olağan Kongreye Çıkarma Yaptı

AK Parti Mardin İl Başkanlığı; kadın kolları, gençlik kolları ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte Ankara’da yapılan 5. Olağan Kongresi’ne katıldı

Ak Parti Mardin’den 5.Olağan Kongreye Çıkarma Yaptı

AK Parti Mardin Teşkilat’ları Ankara’da gerçekleştirilen 5. Olağan Kongresi’ne iki otobüsle katılarak Mardin’i Ankara’da temsil ettiler.

AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nın da katılmış olduğu, 5. Olağan Kongresi ‘nde 1380 delegenin imzasıyla Genel Başkanlık için tek aday gösterilen Sayın Ahmet Davutoğlu, geçerli 1353 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildi.

 AK Parti 14 yıldır ülkemizin 81 ilini temsil eden ve halkımızın sürekli artan teveccühüne mazhar olan tek parti olduğunu dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, hiçbir siyasi partinin elde edemediği oy oranına sahip ve örgütsel anlamda her ilçe, köy ve mahallede varlığını hissettiren tek partinin de AK Parti olduğunu belirtti. 

Dündar,” Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun” ilk aşk, ilk sevda, kuruluş ruhu” ifadelerinde anlattığı gibi bizlerde bu hırs ve azimle kongremize katılarak partimize olan desteklerimizi en iyi şekilde göstermeye çalıştık. Kongre salonuna girdiğimizde karşımızdaki manzara inanılmaz derecede ağırbaşlı ve vakurluydu.” Şehadet şerbetini içmiş olan kardeşlerimizin hürmetine müzik yoktu ama kalplerdeki ritim biran bile olsun dinmedi”.  AK Parti ruhunu yansıtacak olan her kesimden insanın bir araya gelmesi birlik ve beraberliğimizin ne kadar diri olduğunun canlı bir örneği gibiydi”. Dedi.

Kongreye katılan vatandaşlarımızdaki heyecan sanki barışa hasret kalmış bir topluluğu andırdığını belirten Dündar, “ 7 Haziran seçimlerinden sonra ülkemiz zor günler yaşamaya başladı. Şer odakları ortaya çıkan belirsizliği fırsat bilerek kaos ortamı yaratmaya ve ülkemizi bölmek için her yolu denemeye başladılar. Bir kez daha görülüyor ki AK Parti 14 yıldır bu ülkede sadece kalkınmanın ve refahın değil barışın da mimarı olmuştur.  Bir nevi AK Parti Türkiye ile aynı damarları paylaşıyor diyebiliriz”.

Dündar, “Sayın Başbakanımız kongrede çok önemli noktalara değindi. Mesela birkaç cümlesinde; “Bir partinin delegeleri, o partinin damarlarında akan kanlar gibi o partinin temsil gücüdür. Türkiye’nin her yanından taşıdığınız heyecan ve atmosfer için teşekkür ediyorum. Birtakım çevrelerde arzu edilen tüm kötü senaryoları tümüyle dumura uğratan davranışınız için teşekkür ediyorum. Bu güvenle 14 yıl içinde hangi meydan okumaları yaptıysak bu özü koruyacağız. Düşününüz, 1299’da kudretli Osmanlı Devleti kurulduktan 14 yıl sonra Bursa’ya ulaşılmamıştı. Cumhuriyet kurulduktan 14 yıl sonra Türkiye, gelişmesini tamamlamıştı. Teşkilat mensuplarımıza sesleniyorum, 14 yıl içindeki büyük zaferlerin inşallah bir yenisi için 1 Kasım’a hazır olun. 1 Kasım seçimleri Türkiye’nin kaderini belirleme seçimi hüviyeti kazanmıştır. 1 Kasım’da yeni bir siyasi iktidar oluştuğu zaman Türkiye’nin 10 yılı, 20 yılı geçmiş kazanımlar üzerinden garantiye alınmış demektir. Ama eğer ki 1 Kasım’da bir zaafiyet gösterilirse, bu Türkiye'nin de zaafiyeti olacak” demişti”.

Ülkemizin zafiyete uğramaması için bizlerde elimizden gelebilecek her türlü işi yapmaya hazırız. Vatandaşlarımızdan da beklentim şudur ki; “ 1 Kasım’da sandık başına gittiklerinde ellerini vicdanlarına koyup oylarını, 14 yıldır bu ülkeyi içerde ve dışarıda büyük bir kudret azmiyle yöneten AK Parti’den yana kullanmalarıdır”. Çünkü 7 Haziran seçimlerinden sonra AK Parti’siz bir Türkiye’nin olamayacağını hepimiz gördük. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 19:00

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER