AK PARTİ MARDİN’DE İLK İLÇE KONGRESİ 9 EYLÜL’DE GERÇEKLEŞECEK

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ilçe kongrelerine yönelik bazı açıklamalarda bulundu.

AK PARTİ MARDİN’DE İLK İLÇE KONGRESİ 9 EYLÜL’DE GERÇEKLEŞECEK

Dündar açıklamalarında; Öncelikle içinde bulunduğumuz ve yenilenme olarak nitelendirdiğimiz kongre sürecinin Mardin ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın son birkaç gündür yapmış olduğu çalışmalar neticesinde ilçe kongrelerimizin tarihleri netleşmiş oldu. 9 Eylül’den itibaren inşallah ilk ilçe kongremizi icra edeceğiz”.

Yapılan yoğun çalışmalar sonucunda başkan ve yönetimiyle daha güçlü bir şekilde kendini hazırlayacak olan 8 ilçe başkanıyla tekrar yola devam kararı aldıklarını dile getiren İl Başkanı Dündar, “ Bu 8 ilçemiz inşallah daha güçlü ve dinamik bir kadroyla hem halka hizmet edecek, hemde 2019 seçimlerine hazırlanacaklar. İki ilçemizde de değişime gidilme kararı alındı. Artuklu ve Derik ilçe başkanlıklarımızda yeni  yol arakadaşlarıyla devam edeceğiz. Bu iki ilçemizinde inşallah önümüzdeki süreçte kongreleri gerçekleştirilecektir. Görevi teslim eden Artuklu ve Derik ilçe Başkanlarımıza şimdiye kadar yapmış oldukarı çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor, ileriki yaşamlarında başarılar diliyoruz”.

Dündar, “2019 seçimine doğru yol aldığımız bu süreçte Mardin ve ilçe teşkilatlarının daha canlı, daha güçlü bir teşkilat yapısına kavuşturulması için hep beraber çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni kongre takviminin sürecinin mardin ve bölgemize tekrar hayırlar getirmesini temenni ederken, yeni görevlendirilecek olan arkadaşlarımıza şimdiden başarılara diliyoruz”.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2017, 18:40

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER