AK Parti Mardin vekilleri TBMM Kayıt Yaptırdı

AK Parti Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel ile Cengiz Demirkaya TBMM'ye birlikte kayıt yaptırdılar.

AK Parti Mardin vekilleri TBMM Kayıt Yaptırdı

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan Milletvekilleri erken genel seçimlerinde Ak Parti’den 27. Dönem Mardin milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) seçilen Şeyhmus Dinçel ile Cengiz Demirkaya Ankara’ya giderek mecliste birlikte kayıtlarını yaptırdılar.

Yoğun bir seçim çalışmasının ardından 6 Milletvekili, kontenjanı bulunan Mardin ilinin 2 milletvekilliğini kazanan Ak parti adaylarından Şeyhmus Dinçel ile Cengiz Demirkaya Cuma günü Mardin il seçim kurulundan mazbatalarını almışlardı.

Seçimlerin ardından Milletvekilliği kazanan siyasi partilerin TBMM üyelerinin mazbatalarını almalarının ardından mecliste başlayan kayırları sürerken Ak Parti Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel ile Cengiz Demirkaya’da Bugün Ankara’da meclise giderek Milletvekilliği kayırlarını yaptırdılar. TBMM de yeni milletvekillerini aileleri yalnız bırakmazken, Dinçel ve Demirkaya Meclis Rozetlerini taktıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladılar.

Mecliste Mardin’den beraberlerinde getirdikleri Mardin'e ait el emeği telkari gümüşleri ve yöresel tadları ikram eden Ak Parti Mardin Milletvekilleri, Yeni dönem Türkiye’si Meclisinde görev almanın heyecanını yaşadıklarını belirttiler. Mardin'e yapılması gereken hizmetlerin öncelikli olarak ele alınması için çaba harcayacaklarını aktaran Dinçel ve Demirkaya, Mardin'in tanıtımına da özel bir mesai harcayacaklarını aktardılar.

Seçimlerin tamamlanması ile beraber mazbatalarını alan vekillerin Meclis kayıtlarının ardından gözler 8 Temmuz’da yapılacak yemin törenine çevrildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2018, 14:36

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER