banner113

Ak Parti Mardin Teşkilatından Hastane Ziyareti

AK Parti Mardin İl Teşkilatı, AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı Mardin Devlet Hastanesi’nde hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret etti.

Ak Parti Mardin Teşkilatından Hastane Ziyareti

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, eski Milletvekili Süleyman Bölünmez ve beraberindeki heyetle beraber Mardin Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret etti.

Öncelikle, geçtiğimiz günlerde Dargeçit İlçesi’nde terör odakları tarafından evleri taranan ve şuanda yoğun bakımda tedavi altında olan AK Parti Dargeçit İlçe Başkanı’mızın yakınlarını ziyaret eden heyet, daha sonra hastanede yatan diğer hastaları ziyaret etti.

Mardin Devlet Hastanesi’nin Mardin açısından büyük bir kazanç olduğunu dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, ”sürekli artan nüfusa karşı hastane kapasitesi çok yetersiz bir durumdaydı. Hem yatan hasta kapasitesinin artırılması hem de tıbbi teknolojinin bir arada kullanılması tedavinin daha hızlı bir şekilde yapılmasına sebep oluyor. Bu şekilde vatandaşlarımız daha ferah ve daha donanımlı bir ortamda tedavilerini gerçekleştiriyorlar”.

Dündar,” AK Parti hükümetleri genel anlamda 14 yıldır yapmış oldukları icraatlarının en temelinde sağlık ve eğitim geliyor. Köhnemiş sağlık sistemini temelden değiştiren AK Parti, vatandaşlarımızın her türlü sağlık taleplerine cevap veriyor.

SGK kuyruklarını hiçbir zaman unutmadıklarını belirten Dündar,“hastası vefat etmiş, fakat borcunu ödeyemediğinden dolayı cenazesini alamayan yakınlarının ızdırapları hafızamızda kazınmış durumda. Çok şükür şu anda Türkiye’nin her yerine inşa edilen tüm hastanelerimizde insan sağlığı en öncelikli hedef haline gelmiştir”. Dedi.

Ziyarette bazı açıklamalarda bulunan Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, “Mardin Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret edişimiz onlara büyük bir moral kaynağı oldu. AK Parti’nin bu şekilde donanımlı bir hastaneyi Mardin’e kazandırdığı için hastaların ve özellikle hasta yakınlarının dualarını aldık. AK Parti bu ülkede iktidarda olduğu sürece bu tür hizmetlerini sürekli yapacaktır”. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2015, 13:11

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER