banner113

Ak Parti Mardin Teşkilatından Diyarbakır İl Başkanlığına Ziyaret

AK Parti Mardin İl Başkanı Av.Bahattin Uncu, saldırı sonucu hasar gören AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

              Ak Parti Mardin Teşkilatından Diyarbakır İl Başkanlığına Ziyaret

AK Parti Mardin İl Başkanı Av.Bahattin Uncu, Dış İlişkiler Başkanı M. Nur Çelik, Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Kaya, Tanıtım ve Medya Başkanı M.Beşir Güneş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Çağlar, Ali Çakar ve Eşref Cihan’dan oluşan bir heyetle, kimliği belirsiz kişilerce yapılan  saldırı sonucu bir polis memurunun yaralandığı ve saldırı sonucu hafif hasara uğrayan Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette bazı açıklamalarda bulunan Ak Parti Mardin İl Başkanı Uncu, Hain kişiler tarafından atılan parça tesirli 2 taarruz bombanın fazla hasara yol açmadığı için Allah’a binlerce kez şükrettiğini belirtti. Yıllarca kardeş kanı dökmeye alışmış olan bu kişiler hedeflerine ulaşamayacaklardır. Halkımız geçmişinde çok ağladı, ağıtlar yaktı. Gençlerimiz yok pahasına terörün kirli pençeleri arasında boğulup gittiler ve gitmeye de devam ediyorlar.  Bizler sivil bir şekilde siyaset yapıyoruz. Silahların gölgesinde yapılan siyaset siyaset değildir. Bu şekilde sözde siyaset yapmaya çalışan kesimler bu vatana ve millete ihanet peşindedir.

AK Parti çözüm sürecini hayata geçirerek Kürtlerin her türlü hakka sahip olmasının gerektiğini dile getiren Uncu, fakat bu terör zihniyeti Kürtlere bırakın kendi dillerini konuşmayı yaşama hakkını bile vermiyorlar.

Gerçekleştirilen ziyaretin kendilerini memnun ettiğini belirten AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, ilk olarak saldırıda yaralanan polis memurunu kaldırıldığı Gazi Yaşar Ergil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ettiklerini söyledi. Akar, saldırı saat 21.30 sıralarında gerçekleşti. Binada gerekli incelemeyi yaptıklarını anlatan Akar, bu tür saldırılarla daha öncede karşılaştık. Hem il binamıza hem de ilçe binalarımıza benzer saldırılar olmuştu dedi. Saldırının tek amacı AK Parti'yi korkutmak ve zayıflatmaktır. Fakat bir noktayı unutuyorlar. AK Parti’yi bu noktaya getiren halkın desteğidir. Çünkü halk AK Parti davasının mazlumlara, mağdurlara ve kimsesizlere sahip çıkma davası olduğunu biliyor. Cumhuriyet tarihinden günümüze kadar her alanda elini taşın altına koymuştur. Özellikle kürt kardeşlerimizin daha önceki iktidarlarda kendilerine verilmeyen bütün özlük hakları ziyadesiyle verilmiştir. Kürde de Türke de, bu ülkenin çıkarlarına da sahip çıkan tek parti AK Parti olmuştur.

  Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kendilerini arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu da belirten Akar, onlar bize saldırdıkça bizler bu mazlum millete şefkat kucağımızı daha da açacağız. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2015, 11:30

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER