AK Parti Mardin Teşkilatı Video Konferans Yoluyla Bayramlaştı

AK Parti Mardin İl Başkanlığı, her bayram büyük organizasyonlarla düzenlemiş olduğu ‘Teşkilat İçi Buluşma ve Bayramlaşma Programı’nı bu kez salonların dışında video konferans yoluyla yapılan görüşmelerle gerçekleştirdi.

   AK Parti Mardin Teşkilatı Video Konferans Yoluyla Bayramlaştı

AK Parti Mardin İl Başkanlığı ‘Teşkilat İçi Buluşma ve Bayramlaşma Programı’nı, AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç Başkanlığında, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi/Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Orhan Miroğlu, AK Parti Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel ile Cengiz Demirkaya, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il yönetimi,  ilçe başkanları ve yönetimleri, Kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimlerinin katılımlarıyla, video konferans yoluyla gerçekleştirilen bağlantılarla bayramlaşma programını gerçekleştirdi.

Her bayram büyük salonlarda yapılan bayramlaşma programını bu dönem korona virüs nedeniyle dijital ortama taşıdıklarını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Toplantımızı bir ekip halinde Genel Merkez MKYK Üyesi/Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Orhan Miroğlu, Milletvekillerimiz Şeyhmus Dinçel, Cengiz Demirkaya ve belediye başkanlarımızın katılımlarıyla tüm teşkilatlarımızla gerçekleştirdik. Bu yöntemle de olsa teşkilatlarımızla bir araya gelebilmek, Ramazan Bayramı’nın mübarek havasını hissetmemiz ve teşkilatımızın duygularını bizlerle paylaşması dayanışmamızı daha da pekiştirdi. İnşallah içinde bulunduğumuz bu süreci en kısa zamanda atlatarak tekrar eski coşkumuzla bayramlaşmalarımızı bir araya gelerek gerçekleştirebileceğiz. Ama şimdi görünen durum Kovid-19’un başlamasıyla birlikte eski günlere dönüşün biraz zaman alacığını, bir süre daha dijital ortamlara bağlı olarak programlarımızı gerçekleştireceğimizi belirtmek isterim”.

İl Başkanı Faruk Kılıç, “Ülke olarak Kovid-19 ile etkin bir mücadele içerisinde yer alıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanımız ve diğer kuruluşlarımızın etkin hamleleriyle salgını en kısa zamanda atlatacağımıza ve tekrar eski atmosferimize döneceğimize inanıyorum. Zaten Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geçen gün yapmış olduğu açıklamalarla bunun sinyalini vermişti. İnşallah Genel Başkanımızın ve Teşkilat Başkanımızın talimatları doğrultusunda bayram sonrasında tekrar tedbirli bir şekilde vatandaşlarımızla belirli aralıklarla sistematik olarak bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Normalleşme sürecini periyodik çalışmalarla geçirerek tekrar vatandaşımızın sorun, öneri ve isteklerini dinleme ve yerine getirme çabası içerisinde olacağız”.

İl Başkanı Kılıç, “Özellikle Avrupa ülkelerinde çok daha fazla etkisini gösteren korona virüs nedeniyle yüz binlerce insan hayatını kaybetti ve kaybetmeye deva ediyor. Bu sda salgının tehlike boyutunun ne kadar fazla olduğunu gösteriyor. Hamdolsun hükümetimiz atmış olduğu kararlı adımlarla süreci çok iyi yönetiyor. Vatandaş olarak ta üstümüze düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirirsek inşallah en kısa sürede salgının üstesinden geleceğiz. Bu konuda maske kullanımı çok önemli, çok mecbur kalmadıkça evde kalma sürecimizi daha da uzatalım, el yıkama ve hijyeni önemseyelim, sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için sosyal mesafeye riayet edelim. İnşallah alacağımız bu ve buna benzer bazı tedbirlerle süreci en kısa zamanda atlatacağımıza inanıyor, mübarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle bir kez daha tebrik ediyorum”.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2020, 13:35

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER