AK Parti Mardin İl Başkanlığı, Esnafla Bir Araya Geldi.

1 Kasım milletvekili genel seçimlerine siyasi partiler ziyaret ve toplantılara hız verdi.

AK Parti Mardin İl Başkanlığı, Esnafla Bir Araya Geldi.

Bu kapsamda Ak Parti Mardin il başkanlığı hazırladığı toplantı ile "Mardin Esnafları Buluşması" programında Mardin esnafı ile bir araya geldi.

 

Mardin il merkezinde bir düğün salonunda düzenlenen ve Ak Parti Mardin il başkanlığı tarafından organize edilen "Mardin Esnafları Buluşması" toplantısına, Ak Parti Mardin Milletvekili adayları Orhan Miroğlu, Ceyda Bölünmez Çankırı, Süleyman Çelik, Abdullah Erin ve Ahmet Kaya, il başkanı Mehmet Ali Dündar, eski milletvekili Süleyman Bölünmez, Partinin il-ilçe teşkilatları ile çok sayı da esnaf katıldı.

 

Ak Partinin iktidarı öncesi ve sonrasını gösteren slayt gösterisinin ardından kursuye gelen AK Parti Mardin İl Başkan Mehmet Ali Dündar, burada yaptığı açış konuşmasında, 7-8 Ekim olayları ve 7 Haziran sonrası yaşanan terör olaylarının Mardin ekonomisini olumsuz etkilediğini, kentteki esnafların bu olaylar nedeniyle büyük zararlar gördüğünü belirterek kentin bu yıl Turizmde büyük zarara uğradığını ve otellerin boş kaldığını söyledi.

 

AK Parti iktidarı ile bölgenin ve Mardin’in kaderinin değiştiğini sözlerine ekleyen il başkanı Dündar, 13 yıllık Ak Parti iktidarında başta esnaf olmak üzere tüm kesimlerin yüzünün gülmeye başladığını belirterek, AK Parti'nin sağladığı refahı hazmedemeyen şer odaklarının 7 Haziran seçimlerinin ardından ülkeyi kaosa sürüklemek istediğini, Allah'ın izniyle bunu başaramayacaklarını söyledi.

 

Dündar konuşmasına şöyle devam etti:

"1 Kasım seçimleri ile beraber ülkemizin, bölgemizin ve Mardin'imizin  içine çekilmek istenen buhranlı ve sıkıntılı günlerin sonlandırılması için bir kapı olduğunun farkındayız. Bizler AK Parti Mardin İl Teşkilatı ve Milletvekilleri olarak sizlerin desteğiyle Mardin'in eski potansiyeline dönmesi ve sokaklarda cıvıl cıvıl turistlerin olması için elimizden geleni yapacağız ve yapmaya da devam ediyoruz. Bu seçim Türkiye'deki demokratik değişimin, kalkınmanın sosyalleşmenin ve siyasetinin önünün açılması için bir kırılma noktasıdır." Dedi.

Dündar ayrıca Muhtarlar günü nedeniyle de tüm muhtarların gününü kutlamayı unutmadı.

 

Dündar’ın konuşmasının ardından AK Parti Mardin Milletvekili adayları sırasıyla birer konuşma yaparak 1. Kasım seçimlerinde ülkenin kaostan esnafında durgunluktan kurtulması için Ak Partiyi tek başına iktidar yapmak için destek isterken Ak Parti Mardin Milletvekili ve 1. sıra adayı Orhan Miroğlu ise 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin bu başarı hikayesinin devam edip etmeyeceğini belirleyecek bir seçim olacağını belirterek, 7 Haziran öncesi ve sonrasında yaşananlar ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 11:56

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER