AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI NİHAT ERİ'YE BÜYÜK İLGİ

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’tan mazbatasını alarak AK Parti Mardin İl Başkanlığı görevine başlayan Nihat Eri ziyaretleri kabul ediyor.

AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI NİHAT ERİ'YE BÜYÜK İLGİ

Seçildiği andan bu yana toplum nezdinde büyük bir teveccüh alan Nihat Eri’yi tebrik etmek amacıyla yediden yetmişe her kesimden Ak Parti Mardin İl Başkanlığı’na akın akın tebrik ziyaretleri geliyor. 
Kişiliği, çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle toplumun gönlünden tam puan alan Eri, devraldığı AK Parti çıtasını en yükseğe çıkaracağının da sinyallerini vermiş oldu. 
Kamu kurum ve kuruluş amirlerinden memurlarına, muhtarlardan köylü vatandaşlarımıza, işçisinden, amelesine, öğretmeninden öğrencisine, fakirinden zenginine kadar, memleketimizin en ücra köşesinde yaşayan insanımızdan doktoruna kadar her alandan kişiler Ak Parti Mardin İl Başkanlığı’nı ziyaret Ederek Nihat Eri’ye hayırlı olsun tebriklerini iletiyorlar. 
AK Parti gömleğinin ateşten bir gömlek olduğunu dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ülkemizin kaos ortamında olduğu bir dönemde kurduğu AK Parti’nin her alanda yapmış olduğu tavizssiz icraatlarla güzelim memleketimizi en müreffah bir düzeye getirdi. Tüm baskı ve zorluklara rağmen hizmet aşkından vazgeçmedi. İnşallah bizlerde devraldığımız bu kutsal görevi bir an bile tökezletmeden milletimizin huzur ve refahı için en yükseklere çıkaracağız. Milletimiz neyi nasıl istiyorsa ona göre davranıp, ona göre yolumuza devam edeceğiz. Halkımızdan aldığımız bu güven cesareti çerçevesi dâhilinde haksızlığın karşısında kesinlikle susmayacağız”. 
Eri, “Halkımız çok cefa çekti, haksızlığa uğradı ve uğratılmaya çalışılıyor. Ülkemiz her alanda çeşitli odaklar tarafından yıpratılmaya hedef haline getiriliyor. İşte AK Parti bu odaklara savaş açmak için kuruldu. Bizlerde bunun bir parçası olarak haksızlığa boyun eğmeyeceğiz. Halkımızın sürekli yanında olacağız. Ayrıca sırtımızdan nemalanmak isteyenlere ve AK Parti’yi kendi emelleri doğrultusunda kullanmaya yeltenenlere de asla müsamaha göstermeyeceğiz. Çünkü burası hakka ve halka hizmetin tek adresidir”. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 10:37

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER