Ak Parti Mardin adayları basınla bir araya geldi

AK Parti Mardin Milletvekili adayları, Mardin de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ak Parti Mardin adayları basınla bir araya geldi

AK Parti Mardin il başkanlığı tarafından düzenlenen ve AK Parti İl Başkanı Nihat Eri, başkanlığında düzenlenen toplantıda Mardin’den aday gösterilen 6 Milletvekili adayı basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İl başkanlığı medya*tanıtım başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısına AK Parti İl Başkanı Nihat Eri ve Milletvekili adayları Şeyhmus Dinçel, Cengiz Demirkaya, Veysi Şahin, Ahmet Münip Yıldızoğlu, İbrahim Kösen, Ahmet Kaya katıldı. Toplantıda, il ve ilçelerde görev yapan yerel ve ulusal medyanın temsilci ve muhabirleri katıldı.

AK Parti İl Başkanı Nihat Eri’nin açış konuşmasını yaptığı toplantıda, mevcut adaylar ile Mardin’i en iyi şekilde temsil edeceklerinden şüphesi olmadığını belirterek, “Aday adayı tüm adaylarımız birbirinden değerli arkadaşlarımızdan oluşuyordu. Seçilen ve seçilmeyen adaylarımızın birbirinden eksiği ve üstünlüğü yok. Ancak bazı dengeler hesaplanarak bu arkadalarımız tercih edildi hepimizin görevi onlara destek vermek Ak Partiyi Mardin’de üst sıralara taşıyarak seçilecek milletvekili arkadaşlarımızla ilimize hizmet etmek. Mardin sorunlarını biliyoruz. Devam eden ve yeni başlanacak çalışmalar ile şehrimize hizmet sunmak için girişimlerimiz her zaman sürüyor.”

Daha sonra Milletvekili adayları özgeçmişleriyle kendilerini basın mensuplarına tanıttı. Toplantıda 23 yaşındaki en genç aday İbrahim Kösen ile 70 yaşındaki en yaşlı milletvekili adayı Ahmet Münip Yıldızoğlu'nun olmasına dikkat çekilerek gençlerin dinamizmi ile tecrübeli adayların birikimleriyle Mardin için elbirliği ile hizmete talip olduklarının altını çizerek herkese hizmet için yola çıktıkları vurgulandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2018, 17:57

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER