banner113

AK Parti Kadın Kolları Seçim Startını Hızlı Başlattı

Mardin İl Kadın Kolları Mardin’de Yeşilli, Ömerli, Midyat Teşkilatlarını ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti Kadın Kolları Seçim Startını Hızlı Başlattı
AK Parti Kadın Kolları olarak seçimlere hazırlanma sürecinin tüm ciddiyeti ve kararlılığıyla sürdüğüne işaret eden Öztekin, “7 Haziran seçimlerinin Mardin’imiz için, bölgemiz için ve tüm Türkiyemiz için güzel bir seçim olmasını temenni ediyoruz. Biz barış içinde yarış sloganıyla yola çıkacaz. Biz barışın, merhametin, sevginin dilini kullanan bir partiyiz.

Biz bütün vatandaşlarımızı hiçbir etnik kimlik dil din ayırımı yapmadan kucaklıyoruz.Bütün şer güçlerin engellemelerine rağmen inşallah yeni anayasa ile ortak vatanda yaşayan herkesin Kürt, Türk, Arap, Laz, Çerkez, Alevi, Müslüman, gayri Müslim temel hak ve özgürlüklerde eşitlik isteyen demokratik bir cumhuriyet yeni Türkiye’yi yeşertmeye çalışacağız.

Çözüm sürecine karşı olanların kol kola gitmesine üst aklın emrindeki PANSİLİVANYA eski statükocu unsurlarıyla birleşerek AK parti çözümün mimarı Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza saldırıyorlar. Ama biz bütün şer güçlerin senaryolarına rağmen kaos yaratma çabalarına rağmen biz liderlerimizin arkasındayız ve bu yolda bütün çabamızla yürüyeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2015, 08:35

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER