banner113

Ak Parti İl Başkanı Yatırımları Yerinde İnceledi

Ak Parti Mardin İl Başkanı Av. Bahattin Uncu Gençlik Spor Bakanlığı tarafından Mardin’e kazandırılacak olan 2300 kişilik kapalı spor salonu ve olimpik yüzme havuzu inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Ak Parti İl Başkanı  Yatırımları Yerinde İnceledi

İl Başkanı Bahattin Uncu Gençlik Spor Bakanlığı tarafından Mardin’e kazandırılacak olan 2300 kişilik kapalı spor salonu ve olimpik yüzme havuzu inşaatlarını yerinde inceledi.

Mevcut bulunan Atatürk Spor Salonu’nun büyük şehir statüsü kazanmış kadim şehrimize yakışmadığını belirten Uncu, faaliyete geçecek olan tesislerimizin büyük bir boşluğu dolduracağından eminim. Kapasitesi büyük olan tesislerin o şehrin büyüklüğünü de ifade ettiğini söyledi. En ufak bir organizasyonda bile yetersiz kalan Atatürk Spor Salonu’nun yerine 2300 kişilik dev bir tesis kurulacak. Bu yatırımlar bizim için onur vericidir. Şehrimizde yapılan duble yollardan, hastanelere kadar ne söz verilmişse hükümetlerimiz tarafından yerine getirilmiştir. Spor salonu sözü verilmişti ama olimpik yüzme havuzu ile birlikte inşa ediliyor. Ak Parti her zaman olduğu gibi burada da farkını ortaya koyuyor. Bu tesislerimizde Başbakanımızın Ak Parti İl Kadın Kolları Kongresi’nde de değindiği gibi inşallah en kısa zamanda tamamlanıp halkımıza sunulacaktır.

İl Başkanı Uncu, Ak Parti kurulduğundan bu yana kendisini ülkesine ve milletine adamıştır. Mesela Mardin halkı duble yolu belki hayal bile edemezdi, ama şu anda tam 216 KM duble yol yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Sosyal yardımda Mardin olarak 250 milyon TL’yi geçtik. Hemen hemen her ilçemize modern hastaneler inşa ediliyor. Bu ve buna benzer sayısız örnekleri şehrimize Ak Parti kazandırdı. Şimdi de 2300 kişilik spor salonu ve olimpik yüzme havuzu tesislerimizin açılışlarını inşallah en kısa zamanda tamamlayıp Mardin’e kazandıracağız. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 14:50

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER